valasz.hu/kronika/roma-utcait-elarasztottak-a-papak-arckepevel-diszitett-ajandektargyak-75985

http://valasz.hu/kronika/roma-utcait-elarasztottak-a-papak-arckepevel-diszitett-ajandektargyak-75985

Die Hard 5.: Szolnok, Magyarország

/ 2011.11.06., vasárnap 10:01 /

Adam Goodman, az ötödik Die Hard mozi producere a napokban Szolnokon járt terepszemlén, és ellátogatott a város Ittebei Kiss József Hadnagy helyőrségébe is a szolnoki szoljon.hu tudósítása szerint.

Adam Goodman a napokban Szolnokon járt terepszemlén, és ellátogatott a város Ittebei Kiss József Hadnagy helyőrségébe is a szolnoki szoljon.hu tudósítása szerint. A továbbra is Bruce Willis főszereplésével készülő Die Hard akciófilm-sorozat ötödik részének hazai partnere, a Mid Atlantic Films vezetője elsősorban a helyőrségben szolgálatot teljesítő, szovjet típusú Mi-24-es harci helikoptereket nézte meg Lamos Imre, a laktanya parancsnoka szerint. Lamos egyben az MH 86. Szolnok Helikopterbázis vezetője.

A Csőrike névre hallgató, sasfejes festéssel ellátott szovjet Mi-24-es harci helikopter Magyarországon. Többek között ilyen gépek érdekelték a Szolnokon terepszemlét tartó amerikai producert.

A jelenlet A Good Day to Die Hard címen ismert filmet eredetileg Csehországban forgatták volna, de a bizonytalanná vált cseh pénzügyi támogatási rendszer miatt a stáb végül Magyarországot és a 20 százalékos adóvisszatérítési kedvezményt választotta. A 20th Century Fox stúdiónál készülő produkció csehországi költségvetését 12 milliárd forintnyi koronára becsülték.

A Drágán add az életed! című filmmel 1988-ban indult széria folytatásáról a főszereplő John McClane-t alakító Bruce Willis beszélt először 2010 elején. A rendező John Moore lesz, a forgatókönyvet Skip Woods írta. A bemutatót 2013. február 14-ére, Valentin-napra időzítették.

A film főként Oroszországban játszódik, ahova John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát. Hogy ki játssza majd az ifjabb John McClane-t, azt egyelőre nem tudni. Adam Goodman úgy tudja, a szerepre még nem választottak színészt.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.