Rákban elhunyt a fiatal zenész

/ 2012.10.10., szerda 04:45 /

Harmincöt éves korában rákban elhunyt Nick Curran, a világ egyik legnépszerűbb rockabilly gitárosa.

Nick Currannél 2010 elején diagnosztizáltak szájrákot, amiből még 2010 év nyarán sikerült is felgyógyulnia. Ám a betegség 2011-ben visszatért, és másodszorra már nem sikerült a fiatal zenésznek kigyógyulnia a halálos kórból - írta a StoryOnline.

Curran gyerekként kezdett gitározni, és tizenkilenc éves korára már profik között játszhatott, hiszen Ronnie Dawson magával vitte turnézni. Az énekes óriási hatással volt a fiatal zenészre, így pályafutása későbbi periódusaiban ő is a rockabilly-t, a punkot és a rockot próbálta meg vegyíteni, ahogy szintén rákban elhunyt mestere. Karrierje során játszott a legendás Kim Lenz zenekarában, és féltucatnyi bandát megjárva, végül a sikeres, The Fabulous Thunderbirdsben kötött ki.
Szólóelőadóként szintén szép sikereket ért el, hiszen dalai sokszor felcsendülnek a True Blood - Inni és élni hagyni című sorozatban, és többet ő maga elő is adhatott a vámpíros szériában.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.