new.valasz.hu/kronika/all-a-bal-nyilvanossagra-hoztak-stohl-andras-titkos-telefonszamat-30281

http://new.valasz.hu/kronika/all-a-bal-nyilvanossagra-hoztak-stohl-andras-titkos-telefonszamat-30281

Szörnyű titok derült ki: Michael Jackson kopasz volt és anorexiás

/ 2010.02.10., szerda 12:34 /
Szörnyű titok derült ki: Michael Jackson kopasz volt és anorexiás

Az utolsó időszakban már nagyon beteg volt.

Elkészült a jelentés Jacko halálának okáról: az énekes már nagyon beteg volt, de gyógyszer-túladagolás végzett vele.

A halottkém hivatalos iratából kiderül, hogy Jacksonnak alig volt haja, ezért parókát viselt, szemöldöke és szája is tetoválva volt, a halála előtti időszakban pedig lehetséges, hogy anorexiával küzdött - ismerteti a dokumentumot a Napi Ász.

Az popénekes halála idején krónikus tüdőgyulladásban szenvedett, és vért is találtak mindkét tüdejében.

"Jackson nagyon vékony volt az alap testalkatához képest, ez anorexiára utal. Az ilyen kóros soványságban szenvedő személyek gyógyszereit nagyon óvatosan kellett adagolni, mivel a vékony, illetve anorexiás embereknek alacsonyabb dózis is elég" - állítja a halottkém, aki megerősítette azt is, hogy Jackson "akut propofol mérgezésben" hunyt el, de ezen kívül számos más fájdalomcsillapító, illetve hangulatjavító szert is találtak a vérében.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.