Tóbiás József ingyen utazhat vissza az előző életeibe

/ 2014.06.04., szerda 15:49 /

Fotó: MTI

A leendő MSZP-elnök neje, Rába Tímea Boldogság Stúdió néven saját vállalkozást működtet, mely egyebek mellett „teljes sorselemzés”, „energetikai kezelés”, illetve „utaztatás előző életekbe” szolgáltatásokat kínál.

Nem kenyerem a bulvár, de Rába Tímea mégis kísértésbe vitt. Amióta aktív az előző Tóbiás József-féle bejegyzés itt a Rosta rovatban, csak nézem a leendő MSZP-elnök arcképét – és nem tudok másra gondolni, csak a nejére, Tóbiásné Rába Tímeára. Illetve kettejükre együtt. Meg arra, hogy micsoda mázlista ez a Tóbiás, hogy ismeri a saját jövőjét. A hölgy ugyanis amellett, hogy exmodell, illetve a Lottó-, a Kenó-, illetve a Skandináv Lottó-sorsolás exháziasszonya, aktív jövendőmondó is. Boldogság Stúdió Kft. néven saját vállalkozást működtet, mely egyebek mellett „teljes sorselemzés”, „energetikai kezelés”, „ayurvédikus indiai olajos masszázs”, illetve „utaztatás előző életekbe” szolgáltatásokat kínál – külsősöknek pénzért, Tóbiás Józsefnek nyilván ingyen. Ilyen háttérrel belevágni egy párt vezetésébe, teljesen kockázatmentes vállalkozásnak tűnik, pláne, hogy Rába Tímea néhány éve azzal a jó hírrel is körbehaknizta a bulvármédiát, hogy ő bizony hisz az ufókban…

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.