valasz.hu/kronika/roma-utcait-elarasztottak-a-papak-arckepevel-diszitett-ajandektargyak-75985

http://valasz.hu/kronika/roma-utcait-elarasztottak-a-papak-arckepevel-diszitett-ajandektargyak-75985

Vádat emeltek a meggyilkolt golfbajnoknő férje ellen

/ 2011.01.29., szombat 10:46 /

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség Gy. Gusztáv ellen, aki tavaly tavasszal megölte golfbajnok feleségét, Fodor Krisztinát - olvasható a szombati Magyar Hírlapban.

Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a napilapnak elmondta: védekezésképtelen személy ellen elkövetett emberöléssel vádolják az ötvenéves férfit, aki 2010 május 5-én, otthonukban megölte a feleségét.

A Magyar Hírlap szerint a vádiratból kiderül, hogy a házaspár elhidegült egymástól, a sportolónő el is akarta hagyni a férjét, aki azonban ezt nem vette komolyan.

A férfi május 5-én hajnalban arra ébredt, hogy a felesége mobiltelefonjára szöveges üzenet érkezett. Ekkor dühében egy 2,5 kilogramm súlyú, márványtalpas aranyserleggel többször fejbe vágta alvó feleségét, majd később szíven is szúrta - ismertette a vádiratot a cikk.

Csomor Csilla

A napilap szerint a vádirat tartalmazza azt is, hogy Gy. Gusztáv másnap öngyilkosságot kísérelt meg. A gyilkos férj egy erdőbe ment, ahol hasba szúrta magát, ezért kórházba szállították. Előzetes letartóztatásáról is a baleseti kórházban döntött a bíró, azután pedig átszállították a tököli rabkórházba.

Az elhunyt sportoló a tervek szerint később a Barátok közt-ben ismertté vált színésznő edzője lett volna. Csomor Csilla színésznő a golfozónő barátnője volt.

Röviddel a gyilkosság után egy amatőr golfversenyen is „szóba került Krisztina tragédiája. Mindenkit megdöbbentett az eset. A golfosok ápolni fogják emlékét, emlékversenyt is rendeznének a tiszteletére" - nyilatkozta még májusban Csomor Csilla a Napi Ásznak. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.