A Balatonon is lehet húsvétozni

/ 2018.03.23., péntek 16:13 /

Kulturális, zenei és gasztronómiai programokkal várja a látogatókat Siófok, amely várossá válásának 50. évfordulóját ünnepli.

 

Siófokot 1968-ban nyilvánították várossá, s a jubileumot különleges, tíz nagy rendezvényből álló programsorozattal ünnepli meg. Tavasszal lesz a nyitóesemény, a Húsvéti Nyuladalom, amelyet idén már harmadik alkalommal rendeznek meg a város főterén, ezúttal március 30-tól április 2-ig. Március utolsó hétvégéjén az egész család kikapcsolódhat az ingyenes, formabontó programokon. Napközben a terep a gyerekeké, a hagyományőrző és logikai játékok mellett nekik szól az Alma együttes és Gryllus Vilmos koncertje is. Este a Republic, a Smile Zenekar és a 30Y lép fel.

Aki tehát még nem tervezte meg a családi programot húsvétra, annak érdemes időben szállást foglalnia, hiszen Siófok igencsak kinyújtja a szezont és már a tavaszi időszakban is népszerű pihenőhellyé válhat. Az igazi nyári szezon aztán a pünkösdi hétvégén, május 18-21-én indul be. A Pünkösdi Szezonnyitót a siófoki Nagystrandon, a PLÁZS-on rendezik, hagyományteremtő céllal: a négy napon át tartó Balaton-parti buli minden rendezvénye ingyenes.

További információk itt.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.