A cél egy, a tévé kettő

/ 2012.09.26., szerda 08:51 /

Az RTL II október 1-jei és a SuperTv2 november 2-i indulásával a hazai óriástévék történetének egyik legnagyobb vállalkozása veszi kezdetét. Kábelen imitált űrverseny, vagy a trendfordulók miatti kényszerpálya a fejlesztések erőltetése? Vizuális szemétlerakó vagy prémiumszolgáltatás épül? (Részletek a 39. heti lapszámban!)

"A cinkotai hamvasztó és sírkert mellett, a 3-as út mentén olyan szép "Az élet szép". Ennyi!" - fűzte tovább az RTL II-t bevezető plakátkampány értelmezési lehetőségeit egy hozzászóló a Comment:com blogon. A fű zöldségére és más igazságokra építő minimálhirdetések nem éppen Magyarország ereje teljében levő piacvezető televízióját juttatják az ember eszébe. Sőt, a szlogenek mögé tekintve világos, hogy napjainkban új csatornát indítani nem feltétlenül diadalmas brandkiterjesztő hadművelet, inkább lépés az elvesztett nézők reménybeli visszaszerzése felé vezető kényszerpályán.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.