valasz.hu/kultura/pinter-bela-elso-onkritikus-vallomasa-a-botranyt-kivalto-szindarab-utan-117991

http://valasz.hu/kultura/pinter-bela-elso-onkritikus-vallomasa-a-botranyt-kivalto-szindarab-utan-117991

A közös munka dicsérete

/ 2012.10.31., szerda 13:36 /

A pécsi Zsolnay Kulturális Negyed nyerte idén a Média Építészeti Díját a megépült beruházások kategóriájában. A legjobb terv a XIII. kerületi Klapka szolgáltatóház megújítását célozná – ha lenne rá pénz. Idén a vidékiek mellett labdába sem tudott rúgni fővárosi épület. (Részletek a 44. heti lapszámban!)

Mi fontosabb, egy épület minősége, vagy az odavezető út, a megvalósítás folyamata? Lehet-e erősebb egy ház „sztorija", mint maga az elkészült épület? A nyolcadik alkalommal megrendezett Média Építészeti Díja nyilvános döntőjén az derült ki újra, hogy a Magyarország vezető nyomtatott és elektronikus lapjainak szerkesztőiből és újságíróiból álló zsűri - egyéb, szakmai megmérettetésekkel ellentétben - sokszor lényegesebbnek tartja az adott épület megszületésének körülményeit, még ha ezzel az építészek nem is mindig értenek egyet.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.