A nagy illúzió

/ 2012.10.25., csütörtök 11:46 /

Sinkovits „Dobó István” Imre levetett sisakja, Illés „Papi” György kiszolgált kameraállványa és tucatnyi magyar film középkori díszletei – a filmgyár bázisain a magyar mozitörténet minden időszakából találunk emlékeket. Riport a szervezeti változások elé néző Mafilm zuglói és fóti műhelyeiből. (Részletek a 43. heti lapszámban!)

„Nem valami szép hely, de nem is véletlenül: ez itt filmgyár. Nem szépnek, hanem hasznosnak kell lennie." A Mafilm Zrt. zuglói telephelyén vagyunk. Amikor a fenti mondat elhangzik, Zákonyi S. Tamás vezérigazgató éppen két televíziós műterem között vezet minket. Állítását nem vitatjuk; a jogelőd Hunniával együtt százéves Mafilm gyártóbázisai leginkább valamiféle elvarázsolt ipari negyedre emlékeztetnek.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.