Átadták a Mikszáth-díjakat, Bódis András is átvehette az elismerést

/ 2014.05.15., csütörtök 19:57 /

Öt újságíró vehetett át Mikszáth-díjat a Magyar Írószövetség budapesti székházában csütörtökön az íróról elnevezett kulturális és médiaalapítvány képviselőitől, Fábián Gyula elnöktől és Hámori József elnökségi tagtól.

A díjazottak között van Bódis András, a Heti Válasz oknyomozó újságírója, főszerkesztő-helyettese, Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője, Kisberk Szabolcs, a Hír Tv szerkesztőségvezetője, Sályi András, a Magyar Katolikus Rádió közéleti szerkesztőségének vezetője és Tóth Szabolcs Töhötöm, a Magyar Nemzet hírportáljának munkatársa.

Bódis András

Hámori József emlékeztetett: az alapítványt 2004-ben alapította Fábián Gyula, és azóta minden évben három-három, illetve tavaly óta öt-öt olyan újságírót tüntetnek ki, aki példamutató munkásságával és „a nemzeti jellegtől el nem térve" tevékenykedik.

Hámori József szerencsésnek nevezte, hogy ma már van egy olyan, fiatalokkal folyamatosan bővülő társaság, amely azt képviseli, amit Mikszáth Kálmán.

Fábián Gyula elmondta: a Mikszáth-díj azt példázza, hogy minden újságírónak meg kell állnia a helyét.

A Mikszáth-díj kitüntetettjei az elismerés mellett egymillió forintot kapnak.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.