Az amerikai Pálferi

/ 2016.06.29., szerda 16:11 /

Férfias dolog pelenkázni? Hát sírni? Miért annyi a döntésképtelen férfi? Számtalan hasonló kérdéssel találkozunk, és csak kevés kimunkált válasszal.

Pedig a férfilelkiség az amerikai ferences szerzetes, Richard Rohr előadásai, könyvei (A férfi útja, Emelkedő zuhanás) és az általa alapított keresztény közösségek révén Nyugaton már virágzó irányzat. Steve Biddulph ausztrál pszichológus is jórészt az ő tanításait gondolja újra. Hogyan válhatunk jó apává, mit tesz a barátság, mi a jó szex alapja? – ha ezekre vázlatosan válaszol is, legalább gondolkodásra serkent. Az ilyen irodalmat ugyanis nem elszenvedni kell, hanem életre kelteni saját tapasztalatainkkal.

Steve Biddulph: Férfilét – A modern kor csapdái
Partvonal Kiadó, 2016. Ára: 3290 Ft
****

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.