Az energia nem vész el - Anna and The Barbies a Müpában

/ 2015.02.24., kedd 14:50 /

Bárszékre ülve énekli el dalait az Anna and The Barbies mindig energikus, színpadi showjairól ismert énekesnője, Pásztor Anna. Az együttes ma a Művészetek Palotájában ad dupla akusztikus koncertet, hogy a tőlük megszokott turbulens rock and roll stílustól némileg eltérő fordulatszámban adjanak hangot zenei üzenetüknek.

Az energia nem vész el, csak átalakul: minden bizonnyal ez lehetne az egyik üzenete a délután 4 órakor és este 8 órakor kezdődő koncerteknek, amelyek keretén belül főként a banda legújabb, Szabadesés című albumáról fognak válogatni, de hallhatók majd régebbi dalok, illetve olyan alkotások is, amiket kevésbé ismer a közönség.

„A mai koncert elsősorban a zenélésről szól, nem pedig a rock and rollról” – mondta Jávor Péter, az együttes menedzsere, aki megerősítette, hogy meglepetés-dalokra is számíthat a közönség. Pásztor Annáéknak idén több hasonló stílusú fellépése is lesz, őszre egyenesen „színházi turnét” szerveznek. „A következő állomás egy tavaszi koncert lesz, amikor május 5-én az Anna and The Barbies Veszprémben ad akusztikus koncertet” – mondta a menedzser.

Ízelítőként íme a ma esti koncert egyik pillérének számító címadó dal, a Szabadesés:

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.