Egerben indul a fesztiválszezon

/ 2018.05.25., péntek 17:30 /

A FESZT!Eger május 31-én rajtol. Koncertek, borospincék, szabadulós játékok.

Három nap alatt a magyar pop-rock előadók színe java szórakoztatja majd a Feszt!Arcokat a Losonczy-völgy sziklái között. Fellép többek között a Zanzibár, a Kowalsky meg a Vega, a Depresszió és Road, a Wellhello, a Blahalousiana, a 30Y, az Intim Torna Illegál, a Paddy and The Rats, az Irie Maffia, valamint a Péterfy Bori & The Love Band. Itt tilos a playback, a FESZT!Eger tehát a legjobb bizonyítéka annak, hogy az egriek igénylik a minőségi szórakozást.

A rendezvény különleges helyszíne is csalogató. Több mint 40 éve használaton kívüli – a természet által visszahódított – bányaudvarok, borospincék és szőlőtőkék közvetlen szomszédságában, egyedi környezetben várják a látogatókat.  A Feszt!Arcok pedig a város különböző pontjain is kedvezményeket kaphatnak a Mutasd a karszalagod! akció keretében. Érdemes figyelni a feszteger.hu oldalt, ahol egy folyamatosan megújuló listán a város legjobb éttermei, kávézói és szabadidős programjai – strandolás, vagy épp izgalmas szabadulós játékok – közül lehet majd válogatni.

Fotó: FESZT!Eger/Nemes Róbert

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.