Hogy lehet valaki egyszerre Vidnyánszky és Alföldi embere?

/ 2017.08.18., péntek 08:00 /
Hogy lehet valaki egyszerre Vidnyánszky és Alföldi embere?

Egyszerre vezető színésze Vidnyánszky Attila Nemzeti Színházának és rendszeres szereplője Alföldi Róbert rendezéseinek. Fehér Tibort a szélesebb közönség mégis az RTL Klub Reggeli című műsorából ismerhette meg. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

„Amikor fölkért Alföldi Az Őrült Nők Ketrecére, Vidnyánszky Attila gond nélkül elengedett. Más oldalt képviselnek, más gondolkodásmódot, de én színész vagyok, aki középen áll. Nem érdekel a politika, csak a művészi munka. Véleményem azért van, és most nagyon sok színész nevében beszélek: Hagyják békén a színházat! Hagyjanak minket dolgozni, és ha valami jól működik, azt ne lehetetlenítsék el!” – mondja Fehér Tibor.

A Nemzeti Színház igazgatója az RTL Klubba is elengedte. „Azt mondta, ha szeretnéd, akkor csináld. Azért vállaltam el a házigazda feladatot a Reggeliben, mert szerettem volna új kihívást az életembe, ami által ráadásul színházi színészként ismertebbé válhatok. Hiszen ma olyan nehéz a szélesebb közönséghez eljutni!” Fehér Tibor szerint arról mondjunk véleményt, amit ismerünk. „Volt már, hogy egy színész fröcsögött nekem a Nemzeti egyik előadásáról, aztán kiderült, hogy nem is látta, csak hallott róla ezt-azt. El kell jönni, meg kell nézni, aztán nyugodtan lehet azt mondani, hogy nem tetszett.”

 

 

 

 

A teljes interjú elolvasható a Heti Válasz augusztus 17-i számában, amely elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

V. Nagy Viktória

Találkozunk 2016-ban!

Az Orbán-modell alappillérei – Magyarország, projektország?

Hogyan sikerül a Fidesznek 2017 végén is vezetni a népszerűségi listát? Miért támogatja őket sok baloldali is? Hogyan érték el, hogy tömegek egzisztenciája függjön a sikerüktől? Ezekre a kérdésekre is válaszol egy új tanulmánykötet – illetve a friss Heti Válasz.

Őrfi József bátorsága és lelki ereje mindent vitt az idei gálán

Mesébe illő Őrfi József piliscsabai házának története. Nem tündérmesébe, hanem olyan magyar népmesébe, amelyben a hősnek számos próbát kell kiállnia. Az építész-családfő bátorsága és lelki ereje a Média Építészeti Díja idei gáláján mindent vitt. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Famaffia Romániában – Adjátok vissza az erdeinket!

Egy friss botrány és egy dokumentumfilm is felhívja a figyelmet az Európa utolsó érintetlen vadonjainak otthont adó Romániában dúló illegális fakitermelésre. Nemcsak a korrupt politika vagy a profitéhes multi a hibás: székely falusi közösségeket is megvadított a fából szerezhető könnyű pénz. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Rockenbauer 30 – Pali mögött volt értelme gyalogolni

Pali után nem lehet ilyen filmet csinálni – vélik a Másfélmillió lépés Magyarországon alkotói. Rockenbauer Pál halálának 30. évfordulóján azt kutatjuk a friss Heti Válaszban, mi a titka a sorozat népszerűségének, és miért nem született azóta sem hasonló.

Nyolcvanezres pezsgőt locsolt az egyik Mugabe-fiú

Voltak nála véreskezűbb afrikai vezetők is, de kártékonyabbak kevesen. Robert Mugabe nemcsak a gazdag Zimbabwét juttatta koldusbotra, de igyekezett egész Afrikát a Nyugat ellen hangolni. A csütörtöki Heti Válaszból kiderül, hogy bukása ennek ellenére miért is nem Nyugat diadala.