valasz.hu/kultura/a-cseh-tamas-program-neve-blaszfemia-vallja-az-enekes-egykori-munkatarsa-125439

http://valasz.hu/kultura/a-cseh-tamas-program-neve-blaszfemia-vallja-az-enekes-egykori-munkatarsa-125439

Hogy lehet valaki egyszerre Vidnyánszky és Alföldi embere?

/ 2017.08.18., péntek 08:00 /
Hogy lehet valaki egyszerre Vidnyánszky és Alföldi embere?

Egyszerre vezető színésze Vidnyánszky Attila Nemzeti Színházának és rendszeres szereplője Alföldi Róbert rendezéseinek. Fehér Tibort a szélesebb közönség mégis az RTL Klub Reggeli című műsorából ismerhette meg. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

„Amikor fölkért Alföldi Az Őrült Nők Ketrecére, Vidnyánszky Attila gond nélkül elengedett. Más oldalt képviselnek, más gondolkodásmódot, de én színész vagyok, aki középen áll. Nem érdekel a politika, csak a művészi munka. Véleményem azért van, és most nagyon sok színész nevében beszélek: Hagyják békén a színházat! Hagyjanak minket dolgozni, és ha valami jól működik, azt ne lehetetlenítsék el!” – mondja Fehér Tibor.

A Nemzeti Színház igazgatója az RTL Klubba is elengedte. „Azt mondta, ha szeretnéd, akkor csináld. Azért vállaltam el a házigazda feladatot a Reggeliben, mert szerettem volna új kihívást az életembe, ami által ráadásul színházi színészként ismertebbé válhatok. Hiszen ma olyan nehéz a szélesebb közönséghez eljutni!” Fehér Tibor szerint arról mondjunk véleményt, amit ismerünk. „Volt már, hogy egy színész fröcsögött nekem a Nemzeti egyik előadásáról, aztán kiderült, hogy nem is látta, csak hallott róla ezt-azt. El kell jönni, meg kell nézni, aztán nyugodtan lehet azt mondani, hogy nem tetszett.”

 

 

 

 

A teljes interjú elolvasható a Heti Válasz augusztus 17-i számában, amely elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Élő Anita

Találkozunk 2016-ban!

Elképzelhetetlenül zsírosra hízott a magyar állam

Kósa Lajos városfejlesztési szuperminisztersége egy folyamat végállomása: kiépült egy rendszer, amelyben minden településtípus beruházásaiért erős politikai szereplő felel. A választásokra optimalizált rend eredménye egyelőre a mind hatalmasabb állami vízfej. Részletek a friss Heti Válaszban.

Támad az ukrán sovinizmus – hecckampányt indítottak a magyarok ellen

Nem álltak hazánk mellé a visegrádi országok a módosított ukrán oktatás törvény elleni tiltakozásban. Közben Ukrajnában folyik a hecckampány, amely Kárpátalja elszakításának szándékával rágalmazza az ott élő magyarokat. Exkluzív háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Orbán Viktor nagyon akarja, hogy maradjon Angela Merkel

A hétvégi német választások előtt lapunk tudósítója önfeláldozó bátorsággal a törökök és a szélsőjobb kedvenc berlini negyedeibe is alámerült, hogy felbukkanva megállapítsa: talán túl sokat is imádkozott Orbán Viktor a német kancellár győzelméért. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, miért van ez így, illetve mire lehet számítani a jövőben.