Hogy lehet valaki egyszerre Vidnyánszky és Alföldi embere?

/ 2017.08.18., péntek 08:00 /
Hogy lehet valaki egyszerre Vidnyánszky és Alföldi embere?

Egyszerre vezető színésze Vidnyánszky Attila Nemzeti Színházának és rendszeres szereplője Alföldi Róbert rendezéseinek. Fehér Tibort a szélesebb közönség mégis az RTL Klub Reggeli című műsorából ismerhette meg. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

„Amikor fölkért Alföldi Az Őrült Nők Ketrecére, Vidnyánszky Attila gond nélkül elengedett. Más oldalt képviselnek, más gondolkodásmódot, de én színész vagyok, aki középen áll. Nem érdekel a politika, csak a művészi munka. Véleményem azért van, és most nagyon sok színész nevében beszélek: Hagyják békén a színházat! Hagyjanak minket dolgozni, és ha valami jól működik, azt ne lehetetlenítsék el!” – mondja Fehér Tibor.

A Nemzeti Színház igazgatója az RTL Klubba is elengedte. „Azt mondta, ha szeretnéd, akkor csináld. Azért vállaltam el a házigazda feladatot a Reggeliben, mert szerettem volna új kihívást az életembe, ami által ráadásul színházi színészként ismertebbé válhatok. Hiszen ma olyan nehéz a szélesebb közönséghez eljutni!” Fehér Tibor szerint arról mondjunk véleményt, amit ismerünk. „Volt már, hogy egy színész fröcsögött nekem a Nemzeti egyik előadásáról, aztán kiderült, hogy nem is látta, csak hallott róla ezt-azt. El kell jönni, meg kell nézni, aztán nyugodtan lehet azt mondani, hogy nem tetszett.”

 

 

 

 

A teljes interjú elolvasható a Heti Válasz augusztus 17-i számában, amely elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Zsuppán András

Találkozunk 2016-ban!

Salgótarján nem Szeged – billegő körzetek Nógrádban

Makacs szegénység, elöregedés, lassú fogyatkozás: az ország legvidékiesebb megyéjében lenne ok a protestszavazásra. A megyeszékhelyen erős a baloldal, de a háromosztatú politikai térben a kormánypártnak a legjobbak az esélyei. A Heti Válasz választási sorozata ezúttal a két nógrádi választókerületet mutatja be. Részletek a friss lapszámban.

Egyetlen közautó 7–11 magántulajdonban lévőt helyettesíthetne?

Már 500 közautó áll a fővárosban közlekedők rendelkezésére, két-három év múlva pedig ezernél is több lesz. Külföldi tapasztalatok szerint tízszer ennyi saját járgányt helyettesíthetnek, de kérdés, hogy ez idehaza is reális-e. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Technológia és józan paraszti ész

A Kaspersky Lab soha egyetlen kormányt sem segített kiberhírszerzésben, a vállalat az orosz-amerikai geopolitikai csaták vétlen áldozata – állítja Dragan Martinovic, a gyanúba kevert cég délkelet-európai régiós vezetője. Interjúnk a friss Heti Válaszban.