Hoppá, jön a magyar rockrádió! És nem Vajna vagy Habony áll mögötte

/ 2015.10.28., szerda 15:10 /
Hoppá, jön a magyar rockrádió! És nem Vajna vagy Habony áll mögötte

Ha médiakezdeményezésről vagy -felvásárlásról van szó, mindenki Andy Vajna és Habony Árpád kezét figyeli. Pedig az InfoRádió korábbi sávján, a 95,8-on egy tőlük független rockrádió indulhat – értesült a Válasz.hu.

Németh Gábor

Az utóbbi hetek, hónapok nagy médiaosztozkodása, s különösen a TV2 adásvétele közben senkinek nem tűnt fel, hogy a szeptember 10-i határidőig egyetlen pályázó jelentkezett a Budapest 95,8 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására. Ez pedig a Favorit Masters Kft., melynek alapítói kara lényegében megfeleltethető a Magyar Rockzenészek Egyesülete főnökségének. Név szerint: Vörös Istvánról (Prognózis) és Németh Gáborról (Skorpió, Dinamit, P-Mobil, egyebek), a Bikiniből ismert basszusgitáros, Németh Alajos bátyjáról van szó.

Vörös István

A Válasz.hu érdeklődésére a Favorit Masters Kft. ügyvezetőjeként is működő Németh Gábor megerősítette, hogy rockzenei rádiót kívánnak indítani, de pályázatuk elbírálásáig – melyre még idén sor kerülhet – nem kívánt a részletekről nyilatkozni. A 95,8-as frekvenciával párhuzamosan a Médiatanács az egykori Roxy Rádió 96,4-es sávját is megpályáztatta, ennek esélyese a várhatóan DJ FM néven sugárzó Radio Plus Kft., mely Andy Vajna tulajdonában van.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.