valasz.hu/kultura/brecht-haromszor-kihirdettek-az-idei-poszt-versenyprogramot-127814

http://valasz.hu/kultura/brecht-haromszor-kihirdettek-az-idei-poszt-versenyprogramot-127814

Így kezdte Ákos a tegnapi koncertet

/ 2015.12.08., kedd 12:00 /
Így kezdte Ákos a tegnapi koncertet

Ákos minden szava iránt nagy az érdeklődés mostanában, a csütörtöki koncerten elhangzottakról pedig felvétel is készült. Nem fogják kitalálni, mit mondott. 

 

A közönség kemény magja hangos „Veletek vagyunk!” skandálással köszöntötte a színpadra lépő Ákost és zenekarát. Először úgy tűnt, az énekes a köszöneten kívül nem akar reagálni („Minden rosszat hagyjuk ezeken a falakon kívül” – mondta), de a tartós ováció láttán mégis szólt néhány szót a körülötte kialakult botrányról. „Az én bűnöm nemcsak az, hogy mást merek gondolni. Az én legnagyobb bűnöm szerintük éppen ti vagytok...” – mondta.

A koncertkezdés a fenti videóban végignézhető.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.