Irodalmi verseny József Attila emlékére

/ 2014.05.14., szerda 15:26 /

„Mindenkiben van egy kis József Attila” címmel hirdet irodalmi versenyt az Európa Szívében Alapítvány. A vetélkedésre legfeljebb 18 éves fiatalok nevezhetnek verssel és „SMS verssel”.

„A versenyre 12 éves kortól 18 éves korig nevezhetnek az amatőr, elismerésre és megmérettetésre
vágyó, alkotószellemű versírók a Kárpát-medence bármely pontjáról. Nem csak új versekkel, de eddig
még nem publikált alkotásokkal is lehet jelentkezni” - írják felhívásukban a az „Én József Attila" című musical szerzői, akik „József Attila életművének a fiatalok felé való közvetítését” kívánják elősegíteni az Európa Szívében Alapítvány megrendezésében életre hívott költészeti verseny segítségével.

A zsűri tagja mások mellett Tóth Dávid Ágoston szövegíró, az „Én, József Attila" című mű szövegkönyvírója, Sipos Lajos irodalomtörténész, egyetemi tanár és Vizy Márton zeneszerző. A verseny győztesei különböző Apple-termékekkel lehetnek gazdagabbak.

Részletek az europasziveben.hu oldalon.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.