Az RTL-igazgató hajlandó bocsánatot kérni a Fidesz-képviselőtől

/ 2014.06.25., szerda 11:25 /
Az RTL-igazgató hajlandó bocsánatot kérni a Fidesz-képviselőtől

A reklámadó bevezetése után mind a kormány, mint az RTL hazai képviselői beásták magukat a lövészárkokba. A Heti Válasz igyekezett egy asztalhoz ültetni a feleket, ám ez a jelenlegi hangulatban nem jött össze. Az RTL-programigazgató Kolosi Péter és a fideszes parlamenti alelnök, Gulyás Gergely külön-külön válaszoltak az adót, a sajtószabadságot és a bulvárt érintő kérdésekre. Nagyinterjúink a csütörtöki lapszámban.

Nem volt célja hazudni, s ha Gulyás Gergelynek fontos, elnézést is kér tőle – mondta Kolosi arra a félreértésre, amely szerint az RTL Klubot társadalmi károkozással vádoló fideszes ingyenjegyet kért az X-Faktor egy korábbi döntőjére. Gulyás valóban ott volt a rendezvényen, ám a jegyet nem ő kérte, s elfogadja a bocsánatkérést, de nem tartja azt fontosnak. „A politikai játszma részének tekintem. Találat a másik oldalon” – fogalmazott. Gulyás továbbra is fenntartja, hogy „egészségügyi termékadóként” érdemes tekinteni az új sarcra, Kolosi pedig továbbra sem ismeri el, hogy az elmúlt két hétben revolverezni kezdték volna a kormányt. Sőt, még a baloldalról jövő vádakat is visszautasítja. Az álláspontok nem közeledtek, legfeljebb annyiban: Kolosi a következő X-Faktor döntőre is meghívta Gulyást, amit a fideszes nem utasított vissza.

A felek érvei tehát egymás mellett a csütörtöki Heti Válaszban, az olvasó döntheti el, melyikük meggyőzőbb. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.