Képviselő így még nem tolta a rock 'n' rollt

Egy zenekarban Tiffán Zsolt és Baricz Gergő

/ 2014.06.15., vasárnap 19:01 /
Képviselő így még nem tolta a rock 'n' rollt

Egy kis veszprémi bányászfaluban tanulta meg, mi a rockzene, szovjet gitáron játszotta az első akkordokat, majd a hard rock alapoktól egészen a Sepulturáig jutott Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő. A villányi borászatáról ismert Tiffánt Baricz „X-Faktor” Gergővel hívtuk alkalmi zenekarba.

A Válasz.hu unortodox zenei magazinja, a Szintén Zenész ismét szokatlan párosítással jelentkezik: Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselőt, a Tiffán's Pincészet egyik vezetőjét szerveztük alkalmi zenekarba Baricz Gergővel, az X-Faktor korábbi versenyzőjével. Az eredmény: húzós, hangos rock 'n' roll klasszikusok a Led Zeppelintől az AC/DC-ig.

Tiffán Zsolt kameránknak elmesélte, a kis veszprémi bányászfaluban, Úrkúton töltött nyarakon ismerkedett meg a rockzenével, első gitárját pedig még a Szovjetunióból kapta, majd zenekarról zenekarra váltva játszotta is kedvenceit; elsősorban a hetvenes évek gitárközpontú zenéit, amikor még negyon szólt minden.

A Tiffán Zsolttal készített interjú és a Baricz Gergővel közös zenélés eredménye a fenti videóban megtekinthető.

(A Szintén Zenész első részének vendége Oszkó Péter volt.)

Kövesse a Válasz.hu videócsatornáját YouTube-on!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.