Korlátlan sörkóstolás? Irány a Gellért!

/ 2018.02.16., péntek 16:00 /

A ma kezdődő és vasárnapig tartó III. Indoor Sörfesztiválon a Danubius Hotel Gellért összes termeiben korlátlanul folyik a sör, mintegy százféle változatban, köztük kis és nagyüzemi sörök, hazai valamint cseh, német, angol, belga italok, és whisky-s hordóban érlelt sörkülönlegességek is. A bevállalósabbaknak pálinka, sörpárlat és ír whisky kóstolás is dukál, de csakis a felelős alkoholfogyasztás jegyében – hirdetik a szervezők.

A habos folyam mellett természetesen a sörrel párosítható ételek is előkerülnek. Varju Vili, a Bock Bisztró és a Vendéglő a Kisbíróhoz, valamint Frideczky András, a Gellért Söröző séfjei a fogások és a hozzájuk kínált sörök párosításával szenzációs ízvilágot kínálnak pénteken és szombaton a Sörpáros Sörvacsora keretében. Az asztalra kerül sörtésztában sült fürjtojás sörmajonézzel, gyömbéres kacsaleves kacsanyelvvel mangalica karaj „kolbász bőrrel”, sörös árpagyönggyel, valamint mogyorós csokoládékrém, tejfagylalttal és sör sabayon-nal.

A Gellért Szálló védjegyének számít a csodás panorámájú 422-es lakosztályban helyet kapó Lakosztályétterem. A limitált létszámú fine dining vacsorát a szálloda centenáriumi évének tiszteletére először a III. Indoor Sörfesztiválon is megrendezik, ahol ez alkalommal a kortárs gasztronómia kiválósága, Orosz Gábor, a KIOSK Budapest executive séfjének prémium kategóriás menüje kerül terítékre. A fogásokat különleges italsor kíséri.

Vasárnap egy pazar Sörbrunch Capriccio zárja a fesztivált, korlátlan étel-, italfogyasztással és a fesztivál legjobb söreivel. A menüsort Müncz Gábor, a Gellért vezető séfje sörökhöz passzoló ételekből állítja össze. Szerepel benne meggysörös cékla shot, bécsi burgonyasaláta, füstölt pisztráng vörösbab salátával, jércemell szeletek paprika lekvárral, pácolt libamell savanyított hagymákkal, finomságok a spájzból, valamint sajtfalatok almával, dióval.

Jegyárak:

Elővételi napijegy: 4.990 Ft, korlátlan sörkóstolással.

Helyszínen vett napijegy: 5.990 Ft, szintén korlátlan sörkóstolással.

A sörvacsorára 8.990 Ft-ért váltható jegy, ami tartalmazza a napijegyet.

A Lakosztályétterem 19.990 Ft, tartalmazza a napijegyet.

A Sörbrunch 8.800 Ft, korlátlan étel- és italfogyasztással.

Részletek a sörfesztivál honlapján olvashatók.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.