valasz.hu/kultura/palyakezdo-szineszek-akik-kituntek-paros-interju-69877

http://valasz.hu/kultura/palyakezdo-szineszek-akik-kituntek-paros-interju-69877

Különleges Cseh Tamás-felvétel

/ 2016.08.26., péntek 16:20 /

A Cseh Tamás Archívum számtalan módon őrzi a hét éve elhunyt énekes emlékét: a fényképek, hangfelvételek és tárgyak mellé most egy egészen különleges ötlet társult.

Víg Mihály és a Balaton zenekar tagjai (Keszei Krisztián – gitár, Dudás Zsombor – dob, Horváth Gábor – basszusgitár, György Andi m.v. – hegedű) az elmúlt napokban beköltöztek az Úri utcai Cseh Tamás Archívumba, és feljátszottak ötven Cseh Tamás–Bereményi Géza-dalt. Ezek a már lemezen is szereplő vagy még szinte teljesen ismeretlen dalok most éppen keverés alatt vannak, egyet azonban meg tudunk mutatni a valasz.hu olvasóinak. A „Ne higgy az énekesnek” című a dal a 70-es évek második felében született. 

A képre kattintva megtekinthető a videó

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.