La Clique - Cirkusz és kabaré

/ 2010.07.29., csütörtök 17:13 /

A La Clique egy többszörösen díjnyertes kabaré/varieté show, amelyet eredetileg az Edinburgh Fringe Fesztiválra hozott létre Brett Haylock és David Bates.

A kezdetekben egy tükörsátorban, körkörös színpadon adták elő, de 2008 óta hagyományos színháztermekben is játszották a világ számos táján.

A La Clique a kabaré, a burleszk, a cirkuszi számok és a kortárs varieté fantasztikus ötvözetével meghódította a világot. Az előadást világszerte számos díjjal jutalmazták, a kritikusok pedig egybehangzóan magasztalták a "lebilincselő, szexi és magával ragadó" show-t.

A tehetséges előadókat felsorakoztató La Clique elsöprő erővel hódította meg a közönséget. Párizs, Sydney, Melbourne, Montreal, Dublin, Edinburgh, Blackpool és London után ezúttal Pécsett lépnek fel. A Hungarofest és a Pécs2010 Menedzsmentközpont szervezésében megvalósuló előadás a fEST CAFÉ-ban lesz látható augusztus 18. és 21. között, négy napon át. Augusztus 18. és 20. között 20 órától, 21-én pedig 19 és 22 órakor láthatja a nagyközönség.

A jegy elővételben 2500 Ft, az előadás napján és a helyszínen 3000 Ft. Jegyek a www.ticketexpress.hu weboldalon vásárolhatók.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.