valasz.hu/kultura/bartok-bela-fia-apammal-elni-elmeny-en-ezekkel-az-elmenyekkel-elek-125577

http://valasz.hu/kultura/bartok-bela-fia-apammal-elni-elmeny-en-ezekkel-az-elmenyekkel-elek-125577

Little G. Weevil az RTL legjobb X-Faktoros döntése

/ 2014.06.02., hétfő 04:32 /

Szombat óta tudható, hogy az Egyesült Államokban élő hazánkfia, elismerten a világ egyik legjobb bluesgitárosa, Little G. Weevil (vagyis Szűcs Gábor) is tagja lesz a tehetségkutató következő mentorcsapatának.

A hírt a Blikk írta meg először: az idei X-Faktorban Tóth Gabi Gabriella, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellé a tengerentúlon csak Little G.-ként ismert Szűcs Gábor ül be mentorkodni.

A tíz évvel ezetlőtt Amerikába költöző, blueskocsmás mosogatófiúból magát a színpadra küzdő, majd a Blues Foundation professzionális zenészek számára meghirdetett nemzetközi versenyében díjat nyerő Little G. történetét a Heti Válaszban is megírtuk. (Egész pontosan: Balla Eszter interjúzott vele még tavaly februárban.)

A gitárost már mindenki ismeri, aki a tengerentúli bluesban csak számít: zenészek, ügynökök, lemezgyártók, kritikusok. Mivel magyar sráccal ritkán történnek meg olyasmik, mint Szűcs Gáborral, éppen ideje, hogy a szélesebb magyar közönség is felfigyeljen rá, amiben óriási szerepe lesz az X-Faktornak.

Az Index megahosszú riportfilmje szerint a dumája is rendben van, így Little G. személyében az RTL – teljesítménye és tehetsége szerint – végre példaképet állít a tehetségkutatóra nevező fiatalok elé.


@borbasbarna Twitteren

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.