Mi lett volna, ha?

Tizedik éve forog a Hír Tv kamerája

/ 2012.12.05., szerda 12:42 /

Offenzív, gyors és vállaltan kissé szemtelen - ilyennek látja tizedik születésnapján a Hír Tv-t Szikszai Péter. A vezérigazgató-helyettes szerint más lett volna Magyarország, ha kamerájukkal nincsenek jelen egyes eseményeken. (Részletek a 49. heti lapszámban!)

- Nyilatkozik már önöknek Gyurcsány Ferenc?

- Nem, még mindig tartja magát a bojkotthoz.

- Mégis melyik tizedik születésnapi ajándéknak örülnének inkább: ha előkerülne a volt kormányfő szakdolgozata, vagy ha mondjuk az ismét pártot alapító Fodor Gábor utólag megköszönné, hogy utoljára a Hír Tv segítette elnöki székbe?

- Fodor Gábor tulajdonképpen már megköszönte, hiszen párttársainál messze emberségesebben viselkedett a Hír Tv riportereivel, ami egy liberális politikustól szokatlan. Gyurcsány plágiumügyében szerintem nekünk van igazunk, így legfeljebb számára lenne ajándék, ha a dolgozat előbukkanása után kiderülne, hogy csak a címet másolta a sógoráról.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.