Ne felejtsük: vasárnap gyereknap!

/ 2018.05.25., péntek 19:00 /

Három színvonalas, ingyenes programot javasolunk.

Ismét valódi csodaországgá alakul május utolsó vasárnapján a Müpa. Az ingyenes Cifra Palota XXL – Gyermeknapot május 27-én a PASO koncertje nyitja, koncertek és meseelőadások lesznek három színpadon. Bent, az épületben és kint, szabadtéren is rengeteg kreatív és ismeretterjesztő foglalkozás várja azokat a gyermekeket és felnőtteket, akik tartalmas kikapcsolódásra vágynak. Szép idő esetén a piknikkosarat sem érdemes otthon felejteni, aki pedig hajóval érkezik, annak már a Müpába vezető út is kalandos lehet. A hétvégi menetrendet itt lehet megnézni. További információk a Müpa programjáról itt és itt.

A Hatszín Teátrum cseles, mert ők május 26-án, szombaton várják programokkal a kicsiket, de így ez legalább nem ütközik a vasárnapi programokkal. Az ingyenes gyereknap során lesz számtalan előadás, fellép többek között Gryllus Vilmos. Az előcsarnokban cicabábot lehet készíteni, de lesz lufihajtogató bohóc, csillámtetoválás és arcfestés is. A BOOKR Kids jóvoltából mesetableteket is kipróbálhatnak a gyerekek, sőt bio termékeket is lehet kóstolni. További információk itt.

Vitéz László menyecskét keres -Barna Zsombor vásári bábjátéka a Hatszín Teátrumban

A Vasúttörténeti Parkba mindig érdemes kilátogatni, május utolsó hétvégéjén azonban mindkét nap várják a gyerekeket, 14 év alatt ingyen. Szombaton és vasárnap is lesz Közlekedési nap, emellett pedig számos előadás, vasárnap 11 órától például Szalóki Ági énekel. Ugrálóvár, trambulin, labdafürdő, elektromos kishajók vezetésére, kézihajtányozás, lóvasút és sínautó – kell ennél több gyereknapra? További információ a programokról itt.

Igaz, nem ingyenesen, de az egy hete nyílt Holnemvolt Várat és Hetedhét Palotát is érdemes felkeresni az állatkertben – garantáltan izgalmas családi program. Bővebb információt itt lehet erről olvasni. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.