Nem a Nyugat zenéjét kell újra megcsinálni – Ethnofil

/ 2017.11.25., szombat 18:27 /
Nem a Nyugat zenéjét kell újra megcsinálni – Ethnofil

Ősi dallamokat csal elő hegedűből és DJ pultból az Ethnofil zenekar. Fúziós zenéjük folk elemeket egyesít elektronikával, tört ütemekkel meg még egy csomó mindennel, amit ők csak úgy jellemeznek: „beteg” dolgok. FOLK című sorozatunk új szériájának második része!

„Mi nem próbáltuk meg a Nyugat zenéjét idehaza újra megcsinálni. Az már van, Angliában, az USA-ban, Skandináviában is, marha jó minőségben” – mondja Weil András, az Ethnofil billentyűse. Az Egerből indult, ma budapesti székhelyű zenekar vallja, hogy azzal is átmentik a népzenei elemeket, ha merészebben nyúlnak hozzájuk. Márpedig ezt teszik. A végeredmény teljesen egyedi, más zenekarokéhoz nem hasonlítható összkép. Az Ethnofil meredek lagzis sztorikat is mesélt stábunknak.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.