Örökbefogadott egy kislányt a Kossuth-díjas operaénekesnő

/ 2015.05.15., péntek 13:40 /

Miklósa Erika operaénekes a Facebookon osztotta meg örömét, mely szerint örökbe fogadtak egy kislányt. Lapunknak korábban már beszélt a gyermekvállalás kérdéséről.

Miklósa Erika 2014. szeptember 18-én a Heti Válasznak adott interjújában V. Nagy Viktória kérdésére a következőket mondta:

– Pedig megfogadta: változtat a külföld-itthon arányon az utóbbi javára. Nem sikerült?

– Nehéz. Próbálok egyre gyakrabban nemet mondani, de van, hogy engedek a rábeszélésnek. Közben viszont nagyon megváltozott az életem azzal, hogy megismertem Zsoltot, a férjemet. Ő sok mindenre ráébresztett, például, hogy a család az első. Más lett a fontossági sorrend. De megváltoztam én is, rádöbbentem, hogy eddig folyton loholtam, hajtottam a munkát, és közben nem örülhettem annak, amit megteremtettem. Ennek így mi értelme? Ráadásul az operajátszás se olyan már, mint volt, hanem egész másról szól: rohanásról, pénzről, üzletről.

Az interjúban a kérés még egyszer visszatér:

– A 2012-es Kossuth- és Prima Primissima-díj is jelzi, hogy szakmailag csúcsra ért. Van hiányérzete?

– Nincs bennem késztetés, hogy ezt vagy azt mindenképpen el kell énekelnem, de a Traviata Violettája még meghatározó lehet. Most más dolgok a fontosak, például, hogy gyerekünk születhessen, vagy, hogy minél több időt tölthessek a családommal és a barátaimmal.

– Nem bánja, hogy a karrier háttérbe szorította a családalapítást?

– Nem szorította háttérbe, mert most, Zsolt mellett érzem először, hogy de jó lenne, ha gyerekünk születne. Nagyon reménykedünk, egészségesek vagyunk, elvileg semmi akadálya. A Jóistenre bízzuk.

*

Tegnap este Miklósa Erika ezt posztolta a Facebookra:

„Szeretném megosztani Mindenkivel nagy Boldogságunkat, azt hogy örökbe fogadtunk egy kislányt, aki bearanyozza mindennapjainkat.” A poszthoz egy férfi és egy női zokni mellett egy pár pici zokni fotóját tette ki. 

Fotó: Facebook

Miklósa Erika legközelebb május 22-én lép fel a Művészetek Palotájában a Pannon Filharmonikusok koncertjén. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.