Pintér Béla első önkritikus vallomása a botrányt kiváltó színdarab után

/ 2016.04.03., vasárnap 10:30 /
Pintér Béla első önkritikus vallomása a botrányt kiváltó színdarab után

„Az utcán folyton a hátam mögé nézek, megrémülök, ha az autóm mögött megjelenik egy maszkos motoros, de az én szenvedésem nyilván semmi ahhoz képest, amit a pletyka érintettjeinek kell átélniük. Ezt nagyon sajnálom” – mondja Pintér Béla. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

„Amikor megláttam A bajnok bemutatójának napján az Indexen a Mese a polgármesterről, akit a leszbikus felesége egy sportolónővel csal meg című cikket, akkor vált számomra nyilvánvalóvá, hogy ennek a darabnak milyen következményi lehetnek” – mondja a Heti Válasznak Pintér Béla. Szerinte Máté Gábort, a Katona igazgatóját is sokkolta a cikk és a későbbi események.

Mint korábban megírtuk, a rendező egy közéleti pletykát vitt színre, és felvetettük ennek erkölcsi, lelkiismereti problémáit. A korábban egyesek által alantas támadásnak minősített kérdésekkel szembesítettük most Pintér Bélát: a rendező a Katona József Színházban bemutatott darabjáról a Heti Válasznak nyilatkozik először önkritikusan.

 

A nagyinterjú az április 7-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.