valasz.hu/kultura/muller-peter-sziami-mindig-azt-csinaltam-ami-tortenni-akart-129193

http://valasz.hu/kultura/muller-peter-sziami-mindig-azt-csinaltam-ami-tortenni-akart-129193

Primissimák lehetnének

/ 2014.09.12., péntek 15:38 /

A hét eleje óta ismertek az idei a Prima-jelöltek. A tíz kategória 30 jelöltje közül az illetékesek titkos szavazással választják ki az egyes kategóriák Primissimáját. Emellett viszont a nagyközönség is szavazhat arra, akit a díjra leginkább érdemesnek talál.

A közönségdíjast – az összes Prima közül egyet – szeptember 30. és december 4. között SMS-szavazatok útján választja ki a publikum. A szavazás menete nemsokára olvasható a www.primaprimissima.hu oldalon, de addig is leírom, hogy én kire, kikre szavaznék.

Favoritjaim között van például Bánsági Ildikó színésznő, Konok Tamás festőművész és Romsics Ignác történész. Példaértékű a Fővárosi Állat- és Növénykertben végzett munka, mint ahogy annak tartom a Fölszállott a páva című műsor megszületését és létét is. Mondjuk, sajtó kategóriában az On The Spot is simán befuthat. Sportban sem könnyű a választás, hiszen mindhárom jelölt (Palotai Károly, Polgár Judit és a Regőczy-Sallai páros) erős. A Hagyományok Háza régóta megérdemelné az elismerést, és szívemnek kedves az Angelica Leánykar is.

Szeptember végétől lehet szavazni!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.