Rómeó és Júlia lájkolja egymást

/ 2018.04.13., péntek 16:30 /

A Szegedi Szabadtéri Játékok különleges előadása lesz Hegedűs D. Géza rendezése: Rómeót Vecsei H. Miklós, Júliát Mészáros Blanka alakítja.

Folytatódik Szegeden a Shakespeare-sorozat: a Tévedések vígjátéka és a Vízkereszt, vagy amit akartok után a Rómeó és Júliát adják elő a Dóm téren, nem is akármilyen formában. Hegedűs D. Géza rendezése július 27-én, 28-án és 29-én  lesz látható. Rómeót Vecsei H. Miklós, Júliát Mészáros Blanka alakítja. További szerelők: Hajdu Steve, Szabó Győző, Hajduk Károly, Józan László, Orosz Ákos, Trill Zsolt, Igó Éva, Hegyi Barbara és Szűcs Nelli.

Egy kis ízelítő abból, mi látható majd a Szegedi Szabadtéri Játékokon:

Kapcsolódó cikkek

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.