Szamosi Zsófia: „Nem akarok celeb lenni”

/ 2018.07.08., vasárnap 16:16 /
Szamosi Zsófia: „Nem akarok celeb lenni”

Örülnék, ha valaki nagy szerepeket látna belém, ha valakinek én lennék „a” színésznője, de ez eddig nem jött el – mondja Szamosi Zsófia, aki az Egy nap című film főszerepére Kassán nemrég megkapta a legjobb filmszínésznőnek járó díjat. Interjúnk a digitális Heti Válasz friss számában.

„Anna életében ott vannak a hétköznapi feladatok, miközben a háttérben húzódik egy súlyos magánéleti dráma is. Egy olyan probléma, ami folyamatosan foglalkoztatja őt, és amit ezért folyamatosan érzékeltetni kell a nézővel is” – mondja a Heti Válasznak Szamosi Zsófia, az Egy nap című filmben játszott karakterről.

 

Az interjúból kiderül az is, miért gondolja úgy, hogy a színészi pálya a szerencsén túlmutató rejtélyes dolgokon is múlik, miért hagyta ott egy évtized után a Pintér Béla Társulatot, és bejött-e neki ez a váltás. Beszél arról is, hogy miért vállalta, hogy zsűritag lesz a Pécsi Országos Színházi Találkozón, hogy miért nem Alföldi Róbert lett a legjobb férfi főszereplő a POSZT-on, hogy milyen munkákat vállalna szívesen, és hogy miért nem érzi úgy, hogy folyton szem előtt kellene lennie.

Az interjú a friss Heti Válaszban olvasható. Lapunk jelenleg csak elektronikus formában kapható a Digitalstand.hu oldalon. Csak egy kattintás!

 

 

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük, támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámán.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Baljós árnyak a magyar Microsoftnál

Váratlanul felállt székéből a magyar Microsoft ügyvezetője. Nem ez az első baljós árny a vállalatnál: fél éve elcsapták állami viszonteladóikat, két volt vezetőjük kormányzati mentőövet kapott, és a hírek szerint az amerikai hatóságok is vizsgálódnak az ügyben.

Hatékony oktatási-nevelési stratégia a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz előadásait, valamint különböző programjait látva egyre inkább bebizonyosodik, hogy a cirkusz közösségeket tud megszólítani, gondolkodásra, beszélgetésekre, vitákra sarkalló tartalmakat képes közvetíteni.

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.