Zenészek, énekesek, figyelem, álláslehetőség!

/ 2018.04.13., péntek 18:30 /

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar próbajátékot hirdet cselló szólamvezető és cselló tutti állásra, a Magyar Nemzeti Énekkar pedig énekeseket keres.

A cselló szólamvezetői állásra jelentkezők próbajátéka június 5-én lesz a Müpában, a Nemzeti Filharmonikusok próbatermében. A próbajáték háromfordulós, Haydn, Dohnányi, Beethoven és Bartók alkotásai is szerepelnek az eljátszandó művek között. Zongorakísérőt a próbajátékra a zenekar biztosít. Az álláshoz felsőfokú szakirányú végzettség és erkölcsi bizonyítvány szükséges. A szakmai önéletrajzot az alábbi címre kérik: mali.i@filharmonikusok.hu. Jelentkezési határidő: május 18.

A cselló tutti állásra a háromforduló próbajátékot június 6-án tartják, szintén a Müpában. Az állás betöltéséhez itt is felsőfokú szakirányú végzettség és erkölcsi bizonyítvány szükséges, a rövid szakmai önéletrajzot a fenti e-mail címen várja Mali István vezető zenekari menedzser. Jelentkezési határidő: május 18. Mindkét állást szeptember 1-től lehet betölteni.

A Magyar Nemzeti Énekkar is meghallgatást hirdet bariton és basszus szólamra, valamint basszus szólamvezetői megbízatásra szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező énekesek számára. Jelentkezés részletes szakmai önéletrajzzal május 10-ig Tóth Antal menedzsernél a toth.a@filharmonikusok.hu e-mailcímen.

További információk itt

Kapcsolódó cikkek

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.