valasz.hu/pr/a-megrazott-baba-szindroma-orvosi-szemmel-71200/

http://valasz.hu/pr/a-megrazott-baba-szindroma-orvosi-szemmel-71200/

PR

A bizalom a legfontosabb: a Kaspersky Lab nemzetközi átláthatósági központokat hoz létre

/ 2018.02.21., szerda 16:49 /

A Kaspersky Lab – vezető nemzetközi kiberbiztonsági tanácsadó vállalat – elkötelezett híve a kiberbiztonságnak. Legújabb, piacvezető technológiáival és elemzéseivel világszerte védelmet nyújt az ügyfeleinek a kibercsapdák ellen, függetlenül a fenyegetések céljától és eredetétől.

A bizalom nélkülözhetetlen eleme a kibervédelemnek, ez az alapja minden olyan együttműködésnek, amelynek célkitűzése az egyének, a szervezetek és a vállalatok biztonsága. A bizalom nem jön létre automatikusan. A Kaspersky Lab szerint a bizalomért meg kell dolgozni, és azt ki kell érdemelni, ennek érdekében az ügyfeleinek garantálja a folyamatos átláthatóságot és elszámoltathatóságot.

A Kaspersky Lab elindítja Nemzetközi Átláthatósági Kezdeményezését, amellyel bizonyítani kívánja elköteleződését az ügyfelek és a partnerek iránt.

A cég Amerikában, Európában és az ázsiai térségben is létrehoz egy-egy átláthatósági központot. Ennek köszönhetően bármilyen felmerülő biztonsági problémánál párbeszédet tud kialakítani az ügyfelekkel, a kiemelt partnerekkel és az érintett kormányzati szervekkel.

A központokban a kiberbiztonsági tanácsadó vállalat hozzáférést ad a vállalat termékeinek forráskódjaihoz, a szoftverfrissítéseihez és a kibercsapda detektáló szabályokhoz.

Az együttműködés részleteiről és a vállalat irányelveiről további információt ezen a linken talál: https://www.kaspersky.com/about/transparency

Növekvő fenyegetettségek ellennagyobb összefogás

Ahogy a társadalmunk egyre inkább függ az információs és kommunikációs technológiáktól, úgy no a kibercsapdák száma, mérete, valamint a fejlődésük üteme is.

A növekvő fenyegetettség miatt a kibertér védelmére irányuló együttműködés fontosabb, mint valaha. Az összefogás a számítógépes bűnözők elleni küzdelem leghatékonyabb módja, éppen ezért a Kaspersky Lab számos globális IT-közösséggel, nemzetközi szervezetekkel, valamint nemzeti és regionális bűnüldöző szervezettel, köztük az Interpollal és az Europollal dolgozik együtt.

„Az Interpol és a Kaspersky Lab közti megállapodás mérföldkő a bűnüldöző szervek információs ellátásában, amely elengedhetetlen az igazán eredményes kibercsapdák elleni harcban. Többször tapasztaltuk, hogy a növekvő kiberbűnözői tevékenység leszámolásához nélkülözhetetlen a magánszektor bevonása” – mondta Noboru Nakatani, az Interpol Global Complex for Innovation részlegének ügyvezető igazgatója.

A Kaspersky Lab, nemzetközi kibertanácsadó cég legfontosabb célkitűzései 20 éve változatlanok. A vállalat legfontosabb küldetése továbbra is az, hogy csúcsminőségű internetes biztonsági megoldásokat fejlesszen, és kivívja az ügyfelei elégedettségét.

A Kaspersky Labről

A Kaspersky Lab globális kiberbiztonsági vállalatnak az 1997-es alapítása óta az a célkitűzése, hogy iparági kutatásai és szakértelme segítségével olyan biztonsági megoldásokat és szolgáltatásokat fejlesszen, amelyek hatékony védelmet nyújtanak vállalatok, kritikus infrastruktúrák, kormányzati szervek és fogyasztók számára a világ minden táján. A cég átfogó portfóliója vezető végpontvédelmi és számos speciális biztonsági megoldással veszi fel a harcot a kifinomult digitális fenyegetések ellen. A Kaspersky Lab jelenleg több mint 400 millió felhasználónak és 270 000 vállalati ügyfélnek biztosít védelmet.

Tudjon meg többet a www.kaspersky.com weboldalon.

A Kaspersky Lab ügyfélelégedettség terén is többször bizonyított: idén platinadíjat nyert a Gartner Peer Insights független online értékelési és véleményezési platformon, végpontvédelmi kategóriában.

* * *

Legtöbbet tesztelt. Legtöbbet díjazott. Kaspersky Lab Védelem.

Több mint 20 éve a kártékony programok, valamint a kiberbűnözés elleni küzdelem szakértője. A Kaspersky Lab termékeit 78 független terméktesztelés során vizsgálták és értékelték ebbol 55 alkalommal az első helyen végeztek, 70 alkalommal dobogós eredményt értek el. Bővebb információt a www.kaspersky.com/top3 honlapon olvashat.

Rosta

Sümegi Noémi

Találkozunk 2016-ban!

Milo országa

Egészen elképesztő jelenség, hogy mifelénk a hangadók jelentős hányada éppen az ellenkezőjét hirdeti annak, ahogyan él. Kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt.

Július elsejéig oda kell érnie Balatonfüredre!

Tüdőbeteg, alkoholista alkotók és orvosuk közötti kötelékek formálták Levendel László képzőművészeti gyűjteményét. A tüdőgyógyász által irányított Korányi Intézet egyszerre volt menedék és lehetőség a traumákat túlélt művészeknek. A kollekcióból július 1-jéig Balatonfüreden látható tárlat azonban jóval több puszta képzőművészeti bemutatónál. Részletek a friss Heti Válaszban.

A mobilitás jövője, a jövő mobilitása

A június 7-én megrendezésre kerülő Infoparlament idén a mobilitás egyre bővülő témakörét járja körbe, hiszen mozgásban a világ, a mobilitás pedig a korábbiaknál jóval több értelmezéssel bír.

„Hillary is utálta, ahogy róla tudósítottunk”

A nagymarosi vízlépcső elleni tiltakozás emblematikus alakjának fia a The New York Times újságírója. Interjú Adam Liptakkal a szólásszabadság kihívásairól, a liberális sajtó elfogultságairól és a politikai korrektség fonákságairól – a friss Heti Válaszban.

Fordulat: összeköltözött Vuk, Süsü, Ursula és Frakk

Újra forog az óriáshordó és a műemlék körhinta a nyolc hektárral bővült pesti állatkertben, ahol a pünkösdi hétvégén a legkisebbek birtokba vehették a Holnemvolt Várat. Jön a sünispotály, ősszel nyit a Cápasuli, épül a Pannon Park. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Tényleg a homokhiány miatt drágulnak a magyar építkezések?

Mind gyakoribb a nyersanyaghiány a magyar építőiparban, de ez semmi Ázsiához képest. A gigaépítkezésekhez rengeteg homok kell, de hiába van belőle sok a sivatagban, az nem alkalmas rá. Homokmaffiák és lehetséges megoldások a csütörtöki Heti Válaszban.

Rangon alul házasodnak: így foglalta el a palotákat a középosztály

A 21. századra megmaradt európai monarchiák hercegei és hercegnői már szinte mind közemberekkel házasodnak. Henry herceg és Meghan Markle esküvőjét beárnyékolták a menyasszony családjának botrányai, de az új modell Spanyolországtól Dániáig alapvetően jól működik. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

80 éves a XIII. kerület

A XIII. kerület június 1-jén ünnepli önálló közigazgatási egységgé válásának 80. évfordulóját. A díjmentesen látogatható ünnepi eseménysorozat a gyermeknapi hétvégén, május 25-27-én elkezdődik, a programok helyszíne a Béke tér lesz.