PR

A bizalom a legfontosabb: a Kaspersky Lab nemzetközi átláthatósági központokat hoz létre

/ 2018.02.21., szerda 16:49 /

A Kaspersky Lab – vezető nemzetközi kiberbiztonsági tanácsadó vállalat – elkötelezett híve a kiberbiztonságnak. Legújabb, piacvezető technológiáival és elemzéseivel világszerte védelmet nyújt az ügyfeleinek a kibercsapdák ellen, függetlenül a fenyegetések céljától és eredetétől.

A bizalom nélkülözhetetlen eleme a kibervédelemnek, ez az alapja minden olyan együttműködésnek, amelynek célkitűzése az egyének, a szervezetek és a vállalatok biztonsága. A bizalom nem jön létre automatikusan. A Kaspersky Lab szerint a bizalomért meg kell dolgozni, és azt ki kell érdemelni, ennek érdekében az ügyfeleinek garantálja a folyamatos átláthatóságot és elszámoltathatóságot.

A Kaspersky Lab elindítja Nemzetközi Átláthatósági Kezdeményezését, amellyel bizonyítani kívánja elköteleződését az ügyfelek és a partnerek iránt.

A cég Amerikában, Európában és az ázsiai térségben is létrehoz egy-egy átláthatósági központot. Ennek köszönhetően bármilyen felmerülő biztonsági problémánál párbeszédet tud kialakítani az ügyfelekkel, a kiemelt partnerekkel és az érintett kormányzati szervekkel.

A központokban a kiberbiztonsági tanácsadó vállalat hozzáférést ad a vállalat termékeinek forráskódjaihoz, a szoftverfrissítéseihez és a kibercsapda detektáló szabályokhoz.

Az együttműködés részleteiről és a vállalat irányelveiről további információt ezen a linken talál: https://www.kaspersky.com/about/transparency

Növekvő fenyegetettségek ellennagyobb összefogás

Ahogy a társadalmunk egyre inkább függ az információs és kommunikációs technológiáktól, úgy no a kibercsapdák száma, mérete, valamint a fejlődésük üteme is.

A növekvő fenyegetettség miatt a kibertér védelmére irányuló együttműködés fontosabb, mint valaha. Az összefogás a számítógépes bűnözők elleni küzdelem leghatékonyabb módja, éppen ezért a Kaspersky Lab számos globális IT-közösséggel, nemzetközi szervezetekkel, valamint nemzeti és regionális bűnüldöző szervezettel, köztük az Interpollal és az Europollal dolgozik együtt.

„Az Interpol és a Kaspersky Lab közti megállapodás mérföldkő a bűnüldöző szervek információs ellátásában, amely elengedhetetlen az igazán eredményes kibercsapdák elleni harcban. Többször tapasztaltuk, hogy a növekvő kiberbűnözői tevékenység leszámolásához nélkülözhetetlen a magánszektor bevonása” – mondta Noboru Nakatani, az Interpol Global Complex for Innovation részlegének ügyvezető igazgatója.

A Kaspersky Lab, nemzetközi kibertanácsadó cég legfontosabb célkitűzései 20 éve változatlanok. A vállalat legfontosabb küldetése továbbra is az, hogy csúcsminőségű internetes biztonsági megoldásokat fejlesszen, és kivívja az ügyfelei elégedettségét.

A Kaspersky Labről

A Kaspersky Lab globális kiberbiztonsági vállalatnak az 1997-es alapítása óta az a célkitűzése, hogy iparági kutatásai és szakértelme segítségével olyan biztonsági megoldásokat és szolgáltatásokat fejlesszen, amelyek hatékony védelmet nyújtanak vállalatok, kritikus infrastruktúrák, kormányzati szervek és fogyasztók számára a világ minden táján. A cég átfogó portfóliója vezető végpontvédelmi és számos speciális biztonsági megoldással veszi fel a harcot a kifinomult digitális fenyegetések ellen. A Kaspersky Lab jelenleg több mint 400 millió felhasználónak és 270 000 vállalati ügyfélnek biztosít védelmet.

Tudjon meg többet a www.kaspersky.com weboldalon.

A Kaspersky Lab ügyfélelégedettség terén is többször bizonyított: idén platinadíjat nyert a Gartner Peer Insights független online értékelési és véleményezési platformon, végpontvédelmi kategóriában.

* * *

Legtöbbet tesztelt. Legtöbbet díjazott. Kaspersky Lab Védelem.

Több mint 20 éve a kártékony programok, valamint a kiberbűnözés elleni küzdelem szakértője. A Kaspersky Lab termékeit 78 független terméktesztelés során vizsgálták és értékelték ebbol 55 alkalommal az első helyen végeztek, 70 alkalommal dobogós eredményt értek el. Bővebb információt a www.kaspersky.com/top3 honlapon olvashat.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.