PR

A jövőd most!

/ 2012.03.07., szerda 01:00 /

A Budapesti Corvinus Egyetem tisztelettel meghívja Önt 2012. tavaszi állásbörzéjére. A KarrierExpo országos integrált állásbörze diplomázóknak, friss- és fiatal diplomásoknak.

A KarrierExpo-t idén tavasszal, 2012. március 28-29-én tartjuk, amelyre várjuk a munkáltatókat, oktatási-képzési szervezeteket, karriertervezési szolgáltatókat, tanácsadókat, egyéb kiállítókat, hirdetőket.

A rendezvényre most is meghívjuk az összes hazai felsőoktatási intézmény alap és mesterszakos végzős hallgatóját és diplomásait, és arra számítunk, hogy több mint 40 felsőoktatási intézmény legalább 8-10.000 álláskeresője vesz részt a kétnapos rendezvényünkön.


Standard szolgáltatásaink mellett, több „személyre szabott" megjelenési/hirdetési lehetőség közül is választhat. Ezúton is ajánljuk szíves figyelmébe a „KarrierBingo"-t és a „RapidRandi Terminál"-t. A rövid interjúk célja, hogy rövid idő alatt kiderülhessen, hogy a jelöltet érdemes-e a kiválasztási folyamat további lépéseibe bevonni. Újításunk lényege, hogy a "mini interjúk" során partnereink olyan jelöltekkel találkozzanak, akik valóban felkészültek és motiváltak az álláskeresésben.

Ezeken kívül kiállítóink számára idén lehetőséget biztosítunk kötetlen találkozásokra is. Az első nap után céges és egyetemi kapcsolatépítésre adunk lehetőséget a Welcome KoktélParty-n, a második nap után pedig a Get2Gether programunkon kötetlen formában találkozhatnak a vállalatok képviselői és az álláskeresők. A kezdeményezésünk további célja, hogy lehetőséget nyújtsunk végzett hallgatóinak a kapcsolatépítésre, álláskeresésre, akik munkaidőben nem tudnak ellátogatni az állásbörzénkre, ezért a Get2Gether kihagyhatatlan alkalom vállalati partnereinknek a Corvinus Alumnival való találkozásra.

Kollégáink természetesen örömmel nyújtanak segítséget, ha kérdése vagy észrevétele van - akár telefonon, akár személyesen.

Budapesti Corvinus Egyetem - Rendezvény Iroda

Cím:                   1093 Budapest, Fővám tér 8.
Tel./fax:               1/482-5577
mobil:                 30/279-7432
e-mail:                karrierexpo@uni-corvinus.hu
honlap:               http://www.karrierexpo.huKarrierExpo a Facebookon is!


www.facebook.com/KarrierExpo

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.