PR

A T-Systems korszakos együttműködése az Elmű-Émász csoporttal

PR / 2014.10.29., szerda 16:12 / Hírforrás: Válasz.hu

A T-Systems Magyarország végzi október elsejétől az RWE IT Magyarországgal megkötött szerződés alapján az Elmű-Émász társaságcsoport IT-infrastruktúra üzemeltetését. A négy évre megkötött szerződés keretében a T-Systems Magyarország szerver-, hálózat- és desktop-üzemeltetést végez, valamint ellátja az ezekhez kapcsolódó támogató feladatokat is.

Az Elmű-Émász teljes IT-jét érintő, komplex üzemeltetési szerződés keretében menedzselt illetve privát felhő alapú szolgáltatásokat nyújt a T-Systems Magyarország havidíjas konstrukcióban, amelyek a megrendelő mindenkori igényei szerint alakíthatóak.  Az Elmű-Émász IT-jéért felelős RWE IT által meghirdetett tenderen a T-Systems Magyarország jól szerepelt, nem csupán azért, mert integrált szolgáltatóként valamennyi informatikai igényre egy kézből képes megfelelő szolgáltatást nyújtani, hanem azért is, mert megfelelt a megrendelő üzemeltetéshez kapcsolódó, magas szintű elvárásainak.

Marie-Theres Thiell, az Elmű-Émász társaságcsoport igazgatóságának elnöke a következő négy évre szóló szerződés részleteit ismertető sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: „Több mint kétmillió ügyfelünk legmagasabb szintű kiszolgálása és a mindennapi működéshez optimális és biztonságos infrastruktúra biztosítása érdekében tökéletesen és hatékonyan menedzselt IT-infrastruktúrával kell rendelkeznünk.” Hozzátette: „Meggyőződésem, hogy a T-Systems Magyarországban tökéletes partnerre találtunk, amely javítani fogja a szolgáltatás-menedzsment minőségét, és velük elérhetjük a működési költségek optimalizálását.”

Rékasi Tibor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója úgy fogalmazott: „Az RWE IT-val kötött szerződés jó példája az IT-üzemeltetők közötti különbségekben rejlő lehetőségekre, amelyek mentén a megrendelő korábbi tapasztalataira építve újra tudja definiálni igényeit korábbi szolgáltatója vagy éppen egy új szolgáltató felé.” A vezérigazgató hozzátette: „A privát felhőbe helyezett szerverinfrastruktúra révén az Elmű-Émász a saját igényeihez igazított, rugalmas és biztonságos IT-val számolhat a mindennapi munkavégzés során.”

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.