PR

Időt, pénzt, energiát spórolhat

Webáruház a gyógyítás és a betegápolás szolgálatában

PR / 2015.09.04., péntek 11:47 /

Fecskendő, kötszer, gumikesztyű, nyelvlapoc, papírlepedő… számos kisebb-nagyobb egészségügyi felszerelés szükséges egy rendelő zavartalan működéséhez, és akkor még nem is beszéltünk az olyan „apróságokról”, mint a tintapatron, a pénztárgépbe való papírtekercs, a tisztítószer vagy egy új irodabútor. Ha ezeket más-más cégtől kell beszerezni, az rengeteg időt, utánajárást és papírmunkát jelent, így az orvosok, nővérek kevesebb időt tudnak fordítani hivatásukra, a betegek ellátására. A megoldás a www.emdirect.hu – a webáruház, ahol minden elérhető egy kattintásra. Érdemes felkeresnünk az oldalt akkor is, ha az otthoni betegápoláshoz szeretnénk bevásárolni.

Egy háziorvosi, szakorvosi, fogorvosi rendelő, magánlaboratórium zökkenőmentes működéséhez, a mindennapi munkához számos műszerre, eszközre van szükség a steril tűtől az orvosi köpenyen, a petricsészén át a nyugtatömbig. Ez azt jelenti, hogy a többnyire kis létszámú kollektíva egy tagjának időről időre megrendelést kell leadnia legalább egy, de lehet, hogy több egészségügyi beszállítónak, vásárolnia kell papírboltban, számítástechnikai szaküzletben és tisztítószereket forgalmazó boltban, adminisztrálnia kell az így keletkező szerződéseket, teljesítési igazolásokat, számlákat, gondoskodnia kell a szállításról… Vagyis rengeteg időt és energiát kell olyasmire fordítania, ami tulajdonképpen csak a gyógyítástól veszi el az időt. Arányaiban még több időt igényel a szükséges termékek beszerzése az egyszemélyes vállalkozások, például az egyedül dolgozó gyógytornászok, gyógymasszőrök, terapeuták esetében.

A problémára létezik megoldás. Az Euromedic vállalatcsalád 20 éve tevékenykedik a hazai piacon, így részletesen és pontosan ismeri a magyar egészségügyi dolgozók igényeit, a munkájukkal járó nehézségeket. A vállalatcsalád tagjai mindenkor úgy alakítják szolgáltatásaikat, hogy professzionális háttértámogatást nyújtsanak az orvosoknak, nővéreknek, más egészségügyi dolgozóknak, akik így hivatásukra, a gyógyításra tudnak koncentrálni. Ezért hozták létre nemrég a vállalatcsalád új tagját, az Euromedic Direct Kft.-t, amelynek webáruházában, a www.emdirect.hu-n gyors, egyszerű regisztráció után néhány kattintással megrendelhetőek a kívánt termékek a kötszertől a festékpatronig, amelyeket aztán házhoz is szállítanak. Így az összes szükséges terméket problémamentesen, rövid idő alatt, korrekt áron és minimális adminisztrációval rendelheti meg minden egészségügyi dolgozó.

De nemcsak hivatásos egészségügyi munkatársként lehet számunkra hasznos a www.emdirect.hu. A vállalatnál gondoltak például a medikusokra, akiknek már számos dologra szükségük lehet a tanulmányaikhoz: kórházi gyakorlatuk megkezdéséhez feltétlenül szükséges köpeny és sztetoszkóp, anatómiai ismereteik bővítését megkönnyítik a különféle modellek, szemléltető ábrák. Az Euromedic Direct medikusi életük elkezdését teszi könnyebbé egy kezdőcsomaggal, amelyben minden fontos kellék megtalálható.

Nem felejtkeztek el azokról sem, akik nem hivatásos egészségügyi dolgozók vagy medikusok, de életük olyan szakaszát élik meg éppen, amelyben huzamosabb ideig szükségük lehet egészségügyi termékekre, például azért, mert egyik családtagjuk otthoni ápolásra szorul. Legyen szó csonttörésről, műtét utáni lábadozásról, hosszabb ideig tartó megbetegedésről, máris egy sor termékre lehet szükség a kötszertől, a sebfertőtlenítőtől a járóboton, a fizikoterápiás segédeszközökön keresztül a speciális bútorokig, amelyeket bárki megvásárolhat az Euromedic webáruházában. De azoknak is nagy segítséget jelenthet az egyszerű és gyors vásárlás és a házhozszállítás, akik éppen kisbabájukkal vannak otthon, ezért például a nagy tételben szükséges pelenka beszerzése egy hagyományos boltban túl sok időt és energiát venne igénybe.

További részletes információk az www.emdirect.hu oldalon.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.