PR

Indul a FoglaljOrvost.hu!

Időpont előjegyzés magán orvosokhoz azonnal

/ 2011.02.01., kedd 12:04 /

Január közepén új orvos időpont előjegyzési on-line szolgáltatást indított az ACT Line társaság az egészségügyi piacon.

Az amerikai mintára megalakult Foglaljorvost.hu weboldalon, a szálloda-foglaló rendszereken már megismert módon, egyszerűen és gyorsan jelentkezhetünk be magán orvosi rendelésekre, egyelőre Budapesten, hamarosan azonban már országosan is.

A weboldal tematikus bontásban segít a tájékozódásban, a gyors időpont foglalásban és módosításban nem csak rendelési időn belül. A regisztrált magánorvosok, magánrendelők szolgáltatásait értékelni is lehet az oldalon, így segítve az orvost keresőket a döntésben.


A több díjat is magáénak tudható szolgáltatás Amerikában indult 2007-ben ZocDoc elnevezéssel. Sikerét jelzi, hogy az Amazon alapítója, Jeff Bezos is lehetőséget látott e területben, s befektetőként támogatta a tevékenység kiszélesítését országszerte, így a vállalkozás dinamikusan fejlődik azóta is.

Az oldalon keresztül havonta 150.000 időpontfoglalást végeznek a páciensek.

A hazai szolgáltatást 3 fiatal alapította marketinges és értékesítési háttérrel: „Szinte mindent lehet már online intézni. Nagyon zavart bennünket, hogy nyitott irodában, munkaidőben, kollégák előtt kellett orvosi ügyeinket telefonon intézni, így merült fel a gondolat, milyen jó lenne, ha ez is olyan egyszerűen és gyorsan működne, mint egy repülőjegy, vagy szállodai szobafoglalás. Így találtunk rá a külföldi példákra és azt gondoltuk, ez itthon is sikeresen működhetne. Az ötletben később egy online befektetésekkel foglalkozó csoport is fantáziát látott, így indulhatott el a Foglaljorvost.hu oldal a napokban. Bízunk benne, hogy itthon is hasonlóan sikeres szolgáltatást hozunk létre!"- fűzte hozzá Straub Fanni, az ACT Line Kft. marketing vezetője.

Külföldi minták:

http://www.zocdoc.com
http://www.docasap.com

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.