valasz.hu/pr/a-bizalom-a-legfontosabb-a-kaspersky-lab-nemzetkozi-atlathatosagi-kozpontokat-hoz-letre-127532

http://valasz.hu/pr/a-bizalom-a-legfontosabb-a-kaspersky-lab-nemzetkozi-atlathatosagi-kozpontokat-hoz-letre-127532

PR

Intelligens Város Nemzeti Platform alakul

PR / 2015.01.06., kedd 16:42 /

A T-Systems Magyarország részvételével összefogás jön létre az intelligens városfejlesztésért.

A Megyei Jogú Városok Szövetsége decemberi tisztújító közgyűlésén a megyei jogú városok polgármesterei és a T-Systems Magyarország képviselői kifejezték arra vonatkozó szándékukat, hogy megalakítsák az intelligens városfejlesztéseket támogató Intelligens Város Nemzeti Platformot.

A Platform célja, hogy a Digitális Nemzet Fejlesztési Program sikeréhez hozzájáruljon azzal, hogy hatékony együttműködési keretet teremtve az intelligens városfejlesztést célzó önkormányzati, állami, üzleti és civil kezdeményezéseket összefogja, valamint elősegítse a városok intelligens és fenntartható fejlesztését többek között a felhasználók edukálása, tájékoztatása révén. A kezdeményezéshez csatlakozhatnak önkormányzatok, tudományos, üzleti és civil szervezetek.

A T-Systems Magyarország olyan kompetenciákkal rendelkezik a digitális városok terén, amelyek alkalmazásával aktívan hozzá tud járulni a városok digitalizációjának folyamatához.

Az intelligens megoldásokról tematikus aloldalon található bővebb információ.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.