PR

Magic Day - Négyszáz ingyenesen kipróbálható játék szeptember 12-én

PR / 2015.09.10., csütörtök 13:05 /

Egy napra óriási játszótérré változik Újpest egyik irodaházának udvara, ahol több százféle régi és új játékkal várják az érdeklődőket. A teljesen ingyenes rendezvényt idén ötödik alkalommal rendezik meg, a program tavaly már több mint ezer látogatót vonzott.

A Magic Day a "társas játszást" és a gondolkodtató játékokat szeretné minél szélesebb körben népszerűsíteni, közel 400 játékot lehet majd kipróbálni a rendezvény ideje alatt. A nagy játszónap szervezői évről évre újabb programokkal és játékokkal készülnek az érdeklődőknek. Nagyon széles a paletta: a babajátékoktól a felnőtt stratégiai játékokig mindenféle korosztály számára igyekeznek szórakoztató elfoglaltságot biztosítani.

"Ha egy család együtt játszik, egy olyan élmény, amely érzelmileg feltölt, erősíti az összetartozás érzését és tanítja a gyerekeket a világban való könnyebb boldogulásra is. Másodsorban szeretnénk megmutatni, hogy a készségfejlesztő játékok segítségével lehet öröm a tanulás. Hogy ezáltal lehet izgalmas és kalandos úton új ismeretekre szert tenni" - mondta a rendezvény főszervezője, Kanyok Éva.

"Egyszemélyes logikai játékok, társasjátékok, építőjátékok, foglalkoztatók, és kreatív rész várja a játszani vágyókat. 2015-ben több, eddig kevésbé ismert minőségi játék és márka is bemutatásra kerül. Újítás még idén, hogy az utcafronti bejáratnál buborékalagút és buborékgirlandok sokaságában lehet gyönyörködni, valamint be lehet kapcsolódni a készítésükbe" - árulta el a főszervező.

A Magic Box és a Provida Játék közös szervezésű partnernapon, a hét elején mutatta be a legújabb, kreatív és igényes játékokon alapuló trendeket.  

A 2015. szeptember 12-én megrendezésre kerülő családi programon délelőtt 11 órától indul az IQPA verseny, ahol előadóművészek és médiaszereplők - néhányan gyermekeik segítségével - gondolkodásra késztető játékokkal mérik össze tudásukat.

A szervezők belépő gyanánt arra kérik az érkezőket, hogy hozzanak magukkal kupakokat vagy megunt használt játékokat, hogy azokat jótékony célra ajánlhassák fel.

Helyszín: MAGIC DAY (1043 Bp., Árpád út 51-53. az udvarban), 10.00-17.00 óráig

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.