valasz.hu/pr/a-bizalom-a-legfontosabb-a-kaspersky-lab-nemzetkozi-atlathatosagi-kozpontokat-hoz-letre-127532

http://valasz.hu/pr/a-bizalom-a-legfontosabb-a-kaspersky-lab-nemzetkozi-atlathatosagi-kozpontokat-hoz-letre-127532

PR

Pro Urbe Budapest díj dr. Béres Józsefnek

PR / 2014.11.17., hétfő 15:21 /

Buda, Óbuda és Pest egyesítésének 141. évfordulója napján, november 17-én, Tarlós István, Budapest főpolgármestere Pro Urbe Budapest díjat adott át dr. Béres Józsefnek, az idén 25 éves fennállását köszöntő Béres Gyógyszergyár elnökének az egészségügy, az oktatás és a kultúra területén nyújtott kiemelkedő és önzetlen támogatásáért, szolgálatáért.

Dr. Béres József pályafutását vegyészkutatóként kezdte. Akadémiai karrierjét erkölcsi késztetésre a Béres Részvénytársaság megalakulásakor adta fel, hogy édesapja mellé állva tudásával, elkötelezettségével segítse id. dr. Béres József híres találmányának, a Béres Cseppnek az elfogadtatását.

A rendszerváltás évében megalakult magyar tulajdonú vállalat vezetőjét egyetemi tanulmányai irányították a fővárosba, ahol azóta él és dolgozik. A III. kerületben működik a vállalat központja, ahol 100 munkatárs dolgozik, de Budapesten a XV. kerületben található fitotéka nagykereskedelmi vállalatuk is, a Béres Egészségtár Kft., ahol több mint 120-an dolgoznak. 

A sikeres üzleti tevékenysége mellett, ennek lehetőségeit kihasználva, a cégalapítástól kezdve Dr. Béres József munkásságában kiemelkedő szerepet tölt be az elkötelezett társadalmi felelősségvállalás, ezen belül Budapest polgárait szolgáló számos egészségügyi-, oktatási-, egyházi- és kulturális intézmény támogatása.

Jelentős anyagi támogatásban részesült többek között a Tűzoltó utcai Gyermekklinika, az I.sz. Gyermekgyógyászati Klinika, az Országos Onkológiai Intézet, az Országos Sportegészségügyi Intézet, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Budapesti Operettszínház, valamint a Magyar Állami Operaház.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.