valasz.hu/pr/az-erste-kamat-arfolyamnyereseg-es-osztalekado-mentes-befekteteseket-kinal-27273

http://valasz.hu/pr/az-erste-kamat-arfolyamnyereseg-es-osztalekado-mentes-befekteteseket-kinal-27273

PR

Segítség a Rákellenes Világnapon

PR / 2015.02.05., csütörtök 10:12 /

Február 4-én, a Rákellenes Világnapon, Béres Klára a Béres Alapítvány elnöke több mint 25 millió forint értékű gyógyszeradományt adott át a daganatos betegekért küzdő négy legjelentősebb magyar civilszervezet vezetőjének.

A Béres Alapítvány Béres a daganatos betegkért programjában több mint tíz éve nyújt folyamatos segítséget a daganatos betegekkel foglalkozó szervezeteknek, akik február 4-én deklarálva összefogásukat aláírták a Magyar Rákellenes Chartát. Az összefogás bejelentését követően Béres Klára a Béres Alapítvány elnöke több mint 25 millió értékű Béres Csepp adományt adott át a betegeket közvetlenül segítő szervezeteknek: a Rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítványnak, a Rákbetegek Országos Szövetségének, a Magyar Rákellenes Ligának és a Magyar Hospice Alapítványnak.

„Sokat kell még tennünk annak érdekében, hogy a rosszindulatú betegségek vonatkozásában az európai országokra jellemző statisztikai adatokkal rendelkezhessünk. Ezért csatlakoztunk mi is a Rákellenes Világnapon a betegség ellen küzdőkhöz, hogy jelentős gyógyszeradományunkkal hatékony segítséget nyújtsunk munkájukhoz” − mondta Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke.

www.beres.hu

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.