PR

Trap Factory - Európa legnagyobb kiszabadulós játékparkja

PR / 2014.12.17., szerda 11:31 /

A Magyar Beutaztatók Szövetsége 2014-ben a Trap Factory-t választotta az év turisztikai termékének.

Az alapvetően szabadulós játékokra épülő rendezvényhelyszín egyedülálló módon és formában kínál programot csoportos és turisztikai rendezvények számára, de természetesen magánembereket is szép számmal kiszolgálnak. Az igazi hungarikumként megismert kiszabadulós játékok palettáján jelenleg a világon egyedülálló a Trap Factory szolgáltatása. A remek feladatok, a készséges személyzet és a minőségi kiszolgálás mellett ez is segítette a Mabeusz munkatársait, hogy végül őket hozzák ki győztesen.

A Trap Factory 2013-ban nyitotta meg kapuit Európa legnagyobb kiszabadulós játékparkjaként. Összesen 6 különböző pályájukat az idei évben ügyességi játékokkal egészítették ki, és mindössze egy éves fennállásuk alatt közel 15.000 ember fordult meg a játékparkjukban. Privát szórakozásként és céges csapatépítésként is felülmúlhatatlan, jogosan szerepel a logójukon a felirat, valóban igazi élményeket gyártanak!

Bővebb információ: www.trapfactory.hu

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.