PR

Változások 2015 - Vegye kézbe a naprakész tudást!

Már előrendelhető az ADÓ-kódex ADÓ-TB-SZÁMVITEL 2015 csomag!

PR / 2014.09.29., hétfő 08:00 /

A méltán népszerű Adó-kódex – a szerkesztőbizottság elnöke: dr. Vámosi-Nagy Szabolcs – minden évben a legelsők között közli nyomtatásban az év végi törvénymódosításokat követően az adótörvények egységes szerkezetű, következő évtől hatályos szövegét, valamint a megváltozott jogszabályrészekhez fűzött magyarázatokat.

Az előző évekhez hasonlóan 2014-ben is egyszerre jelennek majd meg az Adó-kódex Adótörvények I., illetve Adótörvények II. számai. A kiadványok megrendelői pedig már a parlamenti végszavazást követő három napon belül az ado.hu oldalon a Szaklapok rovatban, illetve a Wolters Kluwer Kft. (korábban: CompLex Kiadó Kft.) online új Jogtár felületén elektronikusan hozzáférnek a magyarázatokhoz és a jogszabályokhoz.

Részletes változásmagyarázatok gyakorlati példákkal és egységes szerkezetű jogszabályok!

A várhatóan november végén megjelenő, az adótörvényeket és a változások részletes magyarázatait is tartalmazó két kiadványt, valamint a társadalombiztosítási törvényeket és a számviteli törvényt tartalmazó jövő év eleji lapszámokat együtt, csomagban is meg lehet rendelni. Kétféle konstrukció közül választhatnak az előfizetők: az ADÓTÖRVÉNYEK 2015 csomagot 20%illetve az ADÓ-TB-SZÁMVITEL 2015 csomagot 30% kedvezménnyel!

 

 

 

 

 

 

Mindkét csomag megrendelése esetén különleges kiadvánnyal kedveskedünk Önnek: az ADÓ- kódex VACSORA-kódex című gasztronómiai különszámával, amelyben több mint 40 ellenállhatatlan receptet kínálunk, nem csak vacsorára elkészítve! Kedvenc receptjeink Önnek tálalva.

Nyomtatott és online hozzáférés az Ön igénye szerint!

A nyomtatott lapok elektronikus változatát megrendelőink a következő felületeken olvashatják: új Jogtárado.hu, iOS és Android eszközök.

A szaklapok külön-külön is megrendelhetők, a kiadványok részletes tervezett tartalma:

ADÓ-Kódex Adótörvények 2015/I.
Részletes változásmagyarázatok gyakorlati példákkal és egységes szerkezetű jogszabályok

 • Személyi jövedelemadó
 • Általános forgalmi adó
 • Társasági adó
 • Adózás rendje

 

ADÓ-Kódex Adótörvények 2015/II.
Részletes változásmagyarázatok gyakorlati példákkal és egységes szerkezetű jogszabályok

 • Kisadózó vállalkozók tételes adója
 • Kisvállalati adó
 • EVA
 • Ekho
 • Helyi adók
 • Gépjárműadó
 • Jövedéki adó
 • Illetékek

 

ADÓ-Kódex Társadalombiztosítás 2015
A legfontosabb társadalombiztosítási jogszabályok egységes szerkezetű, 2015. január 1-jétől hatályos szövegei a 2014-es évközi és az év végi változások kiemelésével, továbbá a módosítások gyakorlati példákkal illusztrált magyarázatai. Várható megjelenés: 2015. január vége.

 • Biztosítási jogviszony
 • Szociális hozzájárulási adó
 • Egészségügyi hozzájárulás
 • Nyugdíj és egyéb ellátások
 • Egészségbiztosítás

 

ADÓ-kódex Számvitel 2015
Az egységes szerkezetű számviteli törvény a 2014-es évközi és a 2015-ös módosítások kiemelésével, továbbá a változások gyakorlatias, példákkal illusztrált magyarázatai. Várható megjelenés: 2015. március eleje.

A kiadványok már rendelhetőek: www.complex.hu

Az ADÓ lapcsalád, csakúgy mint az ado.hu a Wolters Kluwer Kft.(korábban: CompLex Kiadó Kft.) gondozásában jelenik meg.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.