valasz.hu/publi/kina-okozhatja-a-focivebe-tortenelem-kovetkezo-meglepeteset-129009

http://valasz.hu/publi/kina-okozhatja-a-focivebe-tortenelem-kovetkezo-meglepeteset-129009

Publi

A bukás

/ 2011.02.14., hétfő 07:33 /
A bukás

Bakács Tibor Settenkedő téliszalámit lopott a Tescóban, kürtölte szét a Blikk, döbbentve meg sokunkat.

Volt, aki annyira nem akart hinni a hírnek, hogy píárakcióra gyanakodott, merthogy mostanság semmi sem annak látszik, ami. És ez rettenetes. Rombolja amúgy is leromlott tájékozódási képességünket. Csakhogy a Megasztár zsűrijének celebje, a sajtószabadság küzdelmének Kossuth téri arca maga gyónta meg, hogy szorult helyzetében követte el tettét, hogy nem tartozik már a foglalkoztatott újságírók közé, és hogy lebukása is mutatja, mennyire nem gyakorlott tolvaj. A Klub Rádió Bakács műsorának időleges felfüggesztését jelentette be.

Ilyen előzmények után okkal hihetjük, hogy Bakács nem közvéleményt tesztelt, nem kiszolgáltatott emberek védelmében demonstrált, hanem csak rossz ösztöneinek utat engedve lopott.

A történet azért érdemel különös figyelmet, mert immár nem csak a semmiből előkotort médiacelebeken mutatja meg a látványvilág papírmaséjellegét, de egy újságíró bukásán keresztül is. Az ugyanis nem lehet kérdés, hogy Bakács mint moralizáló sajtómunkás megbukott. Ha lopott, azért, mert lejáratta magát. Ha meg csak játszotta, hogy lopott, azért, mert komolytalanná tette, így hiteltelenítette szakmáját.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.