valasz.hu/publi/kina-okozhatja-a-focivebe-tortenelem-kovetkezo-meglepeteset-129009

http://valasz.hu/publi/kina-okozhatja-a-focivebe-tortenelem-kovetkezo-meglepeteset-129009

Publi

Ami sok, az sokk

/ 2012.02.09., csütörtök 15:00 /
Ami sok, az sokk

Az ATV-ben Orbán Viktort abriktoló Mészáros Tamás publicista cége 2009-ben tévéprogramok készítésére kapott 100 millió forintot az Európa Kulturális Fővárosa projekttől. A minap közkinccsé vált információ sokak adrenalinszintjét ugraszthatta meg. Pedig csak arról lehet fogalmunk, hogy anno valami szokatlanul nagy kegyben részesült, de érdeméről vagy érdemtelenségéről - hogy megszolgálta-e a díját - nem állt módunkban meggyőződni.

A vértoluláshoz a százmillió önmagában elégséges volt. Az nagyon nagy szám. Pénzből kiváltképp. Temérdek ideig gondolja számolni az ember. S mivel többségünknek a művelet élethosszig tartana, inkább elirigyli.

Nem vagyok Mészáros Tamás ügyvédje. Már csak azért sem, mert szerintem aligha véletlenül ölelte keblére a sors 2009-ben. Ráadásul azt gondolom, hogy még akkor illő lett volna cégének sikeréről tájékoztatnia a nagyérdeműt, mondván: munkát rendeltek tőle százmillióért, amit tisztességgel el fog végezni. Ellenőrizze bárki. Most megúszhatná a magyarázkodást.


Mondandóm lényege csupán az, hogy a pénzeket és a teljesítményeket együtt érdemes mérlegelnünk. Így aztán némely nagy kifizetések után elkerülhetjük az infarktust, igaz, hogy a kisebb, mindennapos pénzkicsorgatások ellenben alacsony vérnyomásunkra hatnak majd "jótékonyan".

A receptről persze jó, ha megkérdezi háziorvosát vagy gyógyszerészét!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.