valasz.hu/publi/kina-okozhatja-a-focivebe-tortenelem-kovetkezo-meglepeteset-129009

http://valasz.hu/publi/kina-okozhatja-a-focivebe-tortenelem-kovetkezo-meglepeteset-129009

Publi

Csitt!

/ 2011.02.18., péntek 10:31 /
Csitt!

Kósa Eszter országos bajnok lett, műkorcsolyában, Budapesten.

Az eredmény alapesetben nagy nyilvánosságra nemhogy a Heti Válaszban, még sportlapban sem számíthatna. Hiszen 12 éves versenyzők sikerei a szülőkön kívül szélesebb kört aligha hoznak lázba.

Hogy mégis Kósa Eszter a téma, az az elmúlt napok sajtóhadjáratából következik. Egy jégmama indította blogkampány nyomán hevült, balliberális véleményvezérek azzal vádolták a fideszes Kósa Lajos lányát, hogy - a debreceni vidékbajnokságon fővédnökséget vállaló - édesapja révén, csalással nyert aranyérmet.

Az állításból a maga természetességében következik, hogy a polgármester moral insanity. És az is, hogy a lánya szerencsétlen pára, aki mellé úgy kell összeválogatni a győzelmét nem veszélyeztető vetélytársakat. E vád nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozhat egy 12 éves lelkivilágán. Aligha véletlen, hogy ebben a korban még a súlyos bűncselekményeket elkövető kiskorúakat is legfeljebb monogrammal szokás illetni a sajtóban.

Ám ha a politikai ellenfél gyalázására van lehetőség, akkor a liberális tolerancia pókhálóként foszlik szét, és hűlt helyén a brutális proletár vasököl mér igazságot.

Eszter budapesti aranyérme - önmaga jelentőségén túlmutatva - e tobzódásnak intett csendességet. A papát teljesítményével védte meg a lánya. A romlottság vádjai visszahullottak az ítélkezőkre.

Nem lenne jobb normális országban élni? Ahol minden csak az, ami. Se több, se kevesebb.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.