Publi

Dajcstomi

/ 2011.04.07., csütörtök 12:07 /
Dajcstomi

Meghívtak külhonba, beszélnék kicsit arról, a magyarok tisztában vannak-e EU-képviselőik tevékenységével, s mit lehet tenni, hogy érdekelje őket.

Fogalmam sincs - gondoltam, de jött Dajcstomi és megoldott mindent. Beletwitterezte a világba berúgásait, dicsért csajokat, leírta az "irtózatos g..ik" szóösszetételt, a legköltséghatékonyabban juttatva el magvas gondolatait a kocsmapultot támasztó választóhoz is.

A The Economist blogja erre megállapítja: a képviselő nincs tisztában a nyilvános kommunikáció szabályaival. Pedig de. Az történt, ami elvetélt művészekkel szokott: villantanak, csak beszéljenek róluk. Lesznek celebek.

Ám ők csak magukat képviselik. Deutsch egy pártot is. Azt, amely arra hivatkozva terjesztette ki az állami médiaellenőrzést: védjük meg ártatlan gyermekeinket a netes pornótól - és a trágárságtól. Ha netán épp a törvény ellen tiltakozott posztmodern gesztusával, Deutsch rávert összes haladó balos, EP-s kollégájára. Ez esetben szívből gratulálok.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.