Publi

Stumpf András

És arra van remény, hogy kint is maradtok Brüsszelben?

/ 2018.01.24., szerda 08:20 /

Az alábbi toborzó szöveget tette közzé a Momentum Mozgalom néhány órája.

„Itt az idő, hogy végre felébredjünk, és belássuk, Brüsszelt nem megállítani, hanem utolérni kell. Találkozzunk március 23-án Brüsszelben! Mutassuk meg, hogy mi Európában vagyunk otthon. Mert mi egyszerre vagyunk Brüsszelben magyarok, és Budapesten európaiak.
Mutassuk meg: van remény, hogy végre kalandvágyból utazhassunk és ne kényszerből. Van remény, hogy ne kelljen elmenni, hogy érdemes legyen hazajönni. Hiszen 2003-ban a magyarok több, mint négyötöde döntött az Európai Uniós csatlakozás mellett, és most végre élnünk kell a lehetőséggel, hogy felzárkózzunk Európához.

Gyere, hívd meg külföldi ismerőseidet, izzítsd a kinti rokonokat, és tarts velünk Brüsszelben! Ünnepeljük együtt, hogy Európához tartozunk – egy délutáni közös politikai kiállással, majd egy bulival!


Jó, értem én, hogy belátták: külföldön több babér terem nekik, mint itthon, lám, a Forbes is feltette a listájára a Momó-vezér Fekete-Győr Andrást, mint tehetséges, átütő feltörekvő politikust. Ha csak úgy nem. Eközben itthon egyértelműen a parlamenti küszöb alatt kúszik-mászik az általa vezetett rettenthetetlen alakulat. Bekerülnek inkább az Európai Parlamentbe. Látogatói jeggyel.

Szóval értem, tényleg. Csupán egyetlen kérdésem maradt:

Arra vajon van-e remény, hogy kint is maradtok Brüsszelben?

Mindenki jobban járna.

Hozzátok képest az SZDSZ is MIÉP.

 

Frissítés: a Momentum válasza itt olvasható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.