Publi

Dévényi István

Ezt mondhatta Szvetlana a jobbikos Kovács Bélának a lebukás után

/ 2014.09.24., szerda 18:09 /

A radikális párt továbbra is a kampányra időzített ármánykodásnak tartja a képviselőjük körüli zűrzavart.

Változatlan a Jobbik álláspontja Kovács Béla európai parlamenti képviselőt illetően - mondta a párt szerda délutáni elnökségi ülését követően Mirkóczki Ádám szóvivő, miután az Index tegnap tényfeltáró cikket tett közzé.

És nem akármilyen írásról van szó: az Index újságírója egyebek mellett azt állítja, hogy Kovács Béla felesége nagyjából és egészében úgy élte életét, ahogy az egy KGB-ügynöktől elvárható, ráadásul párhuzamosan egy japán férfi felesége is volt, később meg egy osztráké bűnözőé is. Az írás végkicsengése pedig, hogy az orosz titkosszolgálat Kovácsékkal együtt megérkezett a Jobbikba, amely véletlenszerűen épp ekkortól kezdett rádöbbenni Vona Gáborral az élen, hogy Putyin Oroszországa minden országok legjobbika.

És van itt még sok egyéb érdekesség – amit korábban a Heti Válasz több alkalommal megírt.

A Jobbikban azonban még mindig nem érzik úgy, hogy ideje lenne elkezdeniük a rugalmas elszakadást. Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője például ma leszögezte: a Jobbik álláspontja "egy hangyányit sem változott" azzal kapcsolatban, amit korábban képviselt. A cikk főleg családi, magánéleti tragédiákat boncolgat, a lényegen semmit sem változtat - fejtette ki. Azt kérte: ha van a hatóságoknak vagy bárkinek írásos, képi, egyéb dokumentált bizonyítéka, akkor mutassa be és a Jobbik levonja a konzekvenciákat, de addig sajtócikkekre nem fog szankciókkal illetni senkit. Megjegyezte: a nemzetbiztonsági bizottság tagjai sem kaptak érdemi információt arról, Kovács Béla végzett-e olyan tevékenységet, amivel vádolják, kapott-e információkat, pénzt más országtól.

Mirkóczki Ádám érdekesnek nevezte, hogy az EP-választás másnapjától mostanáig "megszűnt Kovács Béla", majd most az önkormányzati választás kampányhajrájában megint van.

Jó Mirkóczki Ádámnak, milyen egyszerű is lehet így a világ: van a Jobbik, meg akik igaztalanul bántják szegény radikális pártot. Miközben Kovács Béla mondta az Index újságírójának, amikor elébe tette a felesége japán férjéről szóló cikket, hogy: "most már nekem is lenne mit kérdeznem a feleségemtől, nemcsak magának." Persze Szvetlana is mondhatja majd otthon, hogy nyugi Béla, ez csak az önkormányzati választás kampányhajrája.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.