Publi

Felhívás az Olvasókhoz

/ 2003.02.21., péntek 07:54 /

Tisztelt Olvasó!

A Heti Válasz alapítója és eddigi támogatója, a Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítvány nehéz helyzetbe jutott. Ez évi költségvetését az előző évi összeg tizedére csökkentette a szocialista-szabad demokrata többségű Országgyűlés.

A közalapítvány működésének korlátozására kényszerül.

A kuratórium elhatározta, hogy néhány hónapon belül leválasztja a lapot a közalapítványról, magyarul: eladja.

Garanciát akar azonban kapni arra, hogy megvásárlója az eredeti szellemben viszi tovább a Heti Választ. Ezért a lap szerkesztőinek, pontosabban az általuk irányított Heti Válasz nevű közhasznú magánalapítványnak szeretné eladni. Remélve, hogy ez a most születő alapítvány képes lesz arra, hogy egy negyedév alatt közadakozásból összegyűjtse a ma még veszteséges lap megvásárlásához és fenntartásához szükséges pénzt.

Már a Heti Válasz Alapítvány létrehozása is a lapunk értékeit, érdemeit elismerő gesztus. Az Idősek a Polgári Jövőért Alapítvány képviselőinek tartozunk érte köszönettel, akik - abból a bizonyos nyugdíjemelésből származó tizenkilencezer forintokból gyűjtve össze a pénzt - letették az egymillió forintos alapítói vagyont.

A Heti Válasz indulásakor többek között azzal a jelszóval népszerűsítettük a lapot, hogy "az újságírás közös ügyünk". A közeljövőben új értelmet kell adnunk e mondatnak. Mindazokkal a hazai és külföldi támogatóinkkal együtt, akik méltányolják azt a szellemi értéket, ami az elmúlt bő másfél évben Heti Válasz néven jött létre.

Kedves Olvasó! Hozzon még egy vásárlót, még egy előfizetőt, még egy szponzort! Hozzon még egy hirdetőt! Támogassa a Heti Válasz Alapítványt! Mind a belföldi, mind pedig a külföldi támogatóink adományait szívesen fogadjuk.

Az alapítvány letéti számlaszáma:

Heti Válasz Alapítvány
11706016-20811462


Legyen közös ügyünk a Heti Válasz megmentése!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.